Oris Dental Galleri Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 36 76 00 22 36 76 ...
Schweigaards gate 6, 4. etasje 0185 Oslo
Oris Dental Galleri Oslo holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Oris Dental Galleri Oslo

Den beste tannlegen

Pris

Jeg har aldri møtt en bedre tannlege enn Azadeh. Hun er omtenksom, profesjonell og jeg har full tillit til henne. Jeg hadde en vanskelig situasjon med tennene mine, men takket være Azadeh og hennes profesjonalitet fikk vi behandlet alle tennene og kommet gjennom den vanskelige fasen av behandlingen min. Hos henne føler jeg meg alltid trygg, og jeg har en følelse av at hun vet nøyaktig hva som må gjøres. Det var viktig for meg. Jeg anbefaler tannlegen Azadeh på det varmeste.

Veldig bra tannlege

Pris

Tannlege som er veldig flink snill og god omsorgsfull anbefaller henne har fått god oppfølging av henne

Reparasjon av 6 fortenner

Pris

Meget bra resultat, og veldig profesjonelt utført.
Tannlegen var rolig, og skånsom når behandlingen ble utført.
Mine fortenner er blitt som nye igjen.

Tryg og vennlig oppfølging

Pris

Tannbehandlingen oppleves som faglig sterk. Alle vurderinger blir formidlet og spørsmål grundig besvart. Atmosfæren er imøtekommende.
Tannlegen virker oppriktig interessert i hvordan jeg har det.

Flink og hyggelig tannlege

Pris

Ankom tannlegen Azadeh, fikk en grundig gjennomgang av hva som skulle gjøres.👍 Behandlinger ble gjennomført-smertefritt og raskt