Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Galleri Oslo
Den beste tannlegen
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetJeg har aldri møtt en bedre tannlege enn Azadeh. Hun er omtenksom, profesjonell og jeg har full tillit til henne. Jeg hadde en vanskelig situasjon med tennene mine, men takket være Azadeh og hennes profesjonalitet fikk vi behandlet alle tennene og kommet gjennom den vanskelige fasen av behandlingen min. Hos henne føler jeg meg alltid trygg, og jeg har en følelse av at hun vet nøyaktig hva som må gjøres. Det var viktig for meg. Jeg anbefaler tannlegen Azadeh på det varmeste.
Veldig bra tannlege
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetTannlege som er veldig flink snill og god omsorgsfull anbefaller henne har fått god oppfølging av henne
Reparasjon av 6 fortenner
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetMeget bra resultat, og veldig profesjonelt utført.
Tannlegen var rolig, og skånsom når behandlingen ble utført.
Mine fortenner er blitt som nye igjen.
Tryg og vennlig oppfølging
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetTannbehandlingen oppleves som faglig sterk. Alle vurderinger blir formidlet og spørsmål grundig besvart. Atmosfæren er imøtekommende.
Tannlegen virker oppriktig interessert i hvordan jeg har det.
Flink og hyggelig tannlege
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetAnkom tannlegen Azadeh, fikk en grundig gjennomgang av hva som skulle gjøres.👍 Behandlinger ble gjennomført-smertefritt og raskt