Borge Legesenter AS

Telefonnummer 69 35 20 50 69 35 20 ...
LØENVEIEN 5 1653 Sellebakk

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Borge Legesenter AS

Kjempebra lege😄

Lege: Joachim Benske Skrevet

Har brukt Benske som fastlege flere år.
En meget flink lege, både faglig og som menneske.
Da jeg fikk en alvorlig diagnose var han meget handlekraftig og fikk alt ordnet på kort tid og jeg er helt fin igjen nå.
Benske lytter når du snakker og bryr seg virkelig.
Bedre lege tror jeg ikke man finner.
Anbefales på det varmeste😄

Totalt uinteressert

Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug Skrevet

Ho er flink å skrive ut resepter, men når jeg kommer å skal ha hjelp til medisiner under graviditet, så hadde ho ikke tid til meg! Da byttet jeg lege når jeg kom hjem.

Ikke en lege og anbefale.

Ikke bra

Lege: Joachim Benske Skrevet

Var hos han ang stoffskifte og han påsto at kun en prøve er viktig alt annet er ikke nøye! B12 er bare tull!! Også om kroppen forbruker B12 mere når du går på levaxin! Er sjokkert! Trodde en tysk lege hadde mere kunnskap/interesse men nei. Glemte også å sende henvisninger/resepter som måtte purres opp flere ganger. Nei jeg byttet fastlege MEN jentene i resepsjon/lab er fantastiske!

Arrogant og nedlatende.

Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug Skrevet

Hun var overfladisk og uinteressert. Viste ingen empati og så mer på skjermen enn på meg. Virket kald.
Hun henviste meg videre til spesialist og for det burde hun kanskje fått to stjerner. Men hovedinntrykket var så negativt at det blir bare en.
Det ble med det ene besøket og da jeg kom hjem gikk jeg rett på nettet og fikk ny fastlege.

Ikke til stede

Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug Skrevet

Satte meg opp som pasient hos henne fordi jeg ville ha en kvinnelig lege. Etter et par besøk forstod jeg fort at her var det ikke mye hjelp å få. Hun virket fjærn og ikke til stede. Følte meg værre etter besøket enn før. Byttet fastlege med en gang.