Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS
En fantastisk lege!
Lege: Ida Berg Storaker SkrevetIda er en urolig flink og kunnskapsrik lege som virkelig tar vare på pasientene sine. Hun tar problemene dine på alvor, er forståelsesfull, lytter til deg og gir virkelig god hjelp. Jeg har vært borti mange leger, mange dårlige, men Ida hun er virkelig god. Hun er den beste legen jeg vet om. Anbefaler henne på det sterkeste!
Dyktig fastlege
Lege: Anette Storaker Løvsland SkrevetAnette er en flink fastlege som tar seg tid til å lytte og undersøke problemet. Hun også tar seg tid for å forklare ting og hvordan ting vil skje. Hun er også veldig flink med barn.
Effektiv og dyktig
Lege: Bjørn Birkevold SkrevetVeldig fornøyd med fastlegen min. Han er effektiv, og bruker ikke tid på smalltalk. Det passer meg midt i blinken, som egentlig ikke har tid til å dra til legen i utgangspunktet. Han er sjeldent forsinket.
Høy kompetanse og høflig.
Og helsesekretærene er så hyggelige og behjelpelige.
Arrogant
Lege: Bjørn Birkevold SkrevetFremstår arrogant og uinteressert. Lite lyttende, gir rask behandling uten grundig sjekk. Virker faglig svak og lite engasjert i pasientens behov.
Utrolig bra lege.
Lege: Anette Storaker Løvsland SkrevetGod respons på henvendelser. God oppfølging hele veien. Setter seg godt inni problemer en sliter med.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?