Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
En fantastisk fastlege
Lege: Shagun Bhatia SkrevetShagun er hjelpsom og imøtekommende uavhengig av utfordringen. Hun er oppdatert på nyeste forskning og veiledere. Dessuten har hun humor - noe jeg verdsetter hos andre mennesker.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Camilla Louise Aag Sjursen SkrevetKamilla er eit fint menneskje å møte når ein er i ein vanskeleg situasjon. Ho viser stor omsorg og tar seg tid til deg. Ho er ung og dermed er det ikkje alt ho kan, men ho gjer alltid sitt ytterste for å hjelpe. Tilråast!
Trygg og effektiv
Lege: Shagun Bhatia SkrevetShagun er den beste fastlegen jeg har hatt, og syns det er trist å bytte grunnet flytting. Hun er imøtekommende og tar seg tid til å lytte, samtidig som hun er effektiv (noe jeg setter pris på hos en fastlege for å unngå for lang ventetid). Hun tar pasientens plager alvorlig, er troverdig og virker veldig dyktig i faget sitt.
Kan være noe lang ventetid ved "vanlige" timer, men dersom det er noe som haster får man alltid time dersom man ringer om morgenen.
Flink og imøtekommende
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetHar hatt Karl Thomas som fastlege gjennom studietiden. Han setter seg inn i journalen din, er kunnskapsrik og interessert. Har fått god oppfølging med div. helseproblemer, og er veldig fornøyd. Han kan absolutt anbefales.
Veldig fornøyd
Lege: Camilla Louise Aag Sjursen SkrevetTrolig hyggeligste legekontoret jeg har vært på! Trygg og hyggelig lege som tok seg god tid, og virket veldig kunnskapsrik :)