Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
En lege som virkelig ser og lytter
Lege: Marit Hommedal Thune SkrevetJeg har hatt Marit som fastlege i mange år, og som en som selv jobber i helsesektoren vet jeg hvor presset arbeidshverdagen kan være. Likevel klarer hun det bemerkelsesverdige: hun får aldri konsultasjonene til å føles som en transaksjon.
Hun kombinerer sterk faglig kompetanse med en eksepsjonell evne til å skape trygghet og tillit. Hun lytter aktivt, tar seg tid og møter meg alltid med genuin interesse. Hos henne føler jeg meg virkelig sett, hørt og tatt på alvor – både som pasient og som menneske.
Kombinasjonen av faglig tyngde, varme og menneskelighet gjør henne helt unik. Jeg føler meg utrolig heldig som har henne som fastlege – måtte hun aldri slutte!
Svært dyktig, klok og trygg
Lege: Camilla Louise Aag Sjursen SkrevetHar hatt mange fastleger gjennom årene, og Camilla er uten tvil helt unik. Hun er utrolig omsorgsfull, varm, tar alltid alt på alvor og er effektiv i sine undersøkelser og evt viderehenviser når nødvendig. Hun tar seg alltid tid og strekker seg langt. Unner alle en slik fastlege! Fantastisk fin og god lege.
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Fredrik Væting Svenskerud SkrevetFikk Fredrik som min nye fastlege da han overtok listen til min tidligere fastlege. Så var litt spent på hvem og hvordan han var første timen. Men det ga seg umiddelbart da han tok meg imot på en utrolig fin måte.
Jeg må si jeg er utelukkende fornøyd med Fredrik som fastlege.
Han er veldig kunnskapsrik og trygg i det han gjør. Han bruker god tid når man har time, noe som kan medføre litt venting, men det er det verdt.
Og det viktigste han gjør for meg er at han er nysgjerrig på hvem pasienten er. Ikke bare hva som plages der og da, men han vil vite mer helhetlig også, noe som gjør meg trygg på at han vil ivareta pasientene sine best mulig.
Han er i tillegg rask med reseptfornyelser.
Gir Fredrik 10 av 10 som fastlege!
Pålitelig og trygg lege
Lege: Maria Myskja SkrevetJeg går til henne med svangerskapet mitt, og jeg merker hvor utrolig nøye og oppmerksom hun er med alt. Føler meg alltid i trygge hender. Hun viser stor omsorg, behandler akkurat det som trengs, og baserer seg på den nyeste forskningen for å sikre best mulig resultat.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetRask oversikt og oppfølging. Grundig oppstartsanalyse og plan for behandling. Gode løsninger som fjernet problemer
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?