Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Veldig fornøyd!
Lege: Marit Hommedal Thune SkrevetVeldig fornøyd med Marit som fastlege. Tar seg alltid god tid og sitter alltid igjen med følelsen av at ting ordner seg og at hun vil hjelpe!
Beste fastlegerjeg har hatt
Lege: Shahab Imani SkrevetBeste fastleger Jeg har hatt. Han tar vare på deg og lysner på deg. Anbefales til alle som vil ha leger som «ser deg».
vikaren er ikke flink
Lege: Shagun Bhatia SkrevetVet ingenting om shagun, men har vært hos vikaren, [FJERNET AV MODERATOR], og hun er en av de verste legene jeg har møtt. tar deg ikke på alvor, og har egentlig ikke noen løsninger til problemer du kommer med, virker irritert når du spørr spørsmål og viser ikke interesse for deg som pasient.
Dårlig legeopplevelse
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetIkke min fastlege, men egen time da min fastlege var fullbooket.
Lyttet ikke til hva jeg sa var plagene mine, avbrøt meg konstant for å komme med egne vurderinger som ikke var tatt ut i fra min problemstilling. Henviste meg ikke videre eller iverksatte noen tiltak. Tok seg god tid, men tid jeg ikke fikk noe ut av.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther er den beste legen jeg har vært borti. Hun er veldig kunnskapsrik, forståelsesfull og empatisk. Man føler seg alltid godt ivaretatt som pasient.
Anbefaler Esther på det sterkeste!