Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Vil aldri bytte

Lege: Esther Kraus Skrevet

Jeg har hatt henne i 4 år, og bor nå i Nordhordaland. Men jeg kjører gjerne det stykket. Det jeg synes er dårlig, er at det virker som hun alltid er vekke p.g.a permisjon, videre utdanning ol.

Ellers har jeg ingenting vondt å si om henne.

Meget dyktig

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

En dyktig og lyttende fastlege. Tar pasienten sine bekymringer på alvor. Lett å få time. Kan trygt anbefales.

Kunnskapsfull og tålmodig lege.

Lege: Shahab Imani Skrevet

Jeg vil anbefale han sterkt, han er veldig omsorgsfull og bruke til med pasienten, han har hjulpet oss mye både meg, mannen og ungene vårens er veldig fornøyd med service han ga oss.

Strålende fastlege

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Jeg tenkte at jeg måtte legge igjen en vurdering av Marit fordi hun fortjener skryt. Hun er den beste legen jeg har hatt. Marit bruker tid på deg, lytter til deg, og tar deg på alvor. Jeg har aldri følt meg så trygg og ivaretatt hos noen lege før, og det er med tungt hjerte at jeg nå må bytte lege siden jeg skal flytte.

Effektiv og dyktig

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Han lyttet godt og er effektiv, flink til å komme med enkle tips som kan bedre plager.

Stoler på pasienten og skriver ut de resepter som trenges, men er samtidig nøktern i diagnostiseringen. Bytter fastlege utelukkende fordi jeg flytter fra Bergen.