Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Ikke godt nok

Lege: Shahab Imani Skrevet

Opplever at han lytter når man sitter på kontoret. Men er altfor dårlig i oppfølging! Svarer ikke på E-konsultasjon, bruker flere uker på å svare på brev fra nav og spesialister. Ikke greit når man har kronisk sykdom og samarbeid mellom behandlere er viktig.

Trygg og god fastlege

Lege: Pernille Fjellstad Skrevet

Lyttende, empatisk, tar tak, henviser videre, villig til å prøve ut forslag som pasient kommer med og trygg. Svarer raskt på e-konsultasjon og er svært effektiv.
Beste fastlegen jeg har hatt! Synd hun skal ut i permisjon..

Trygg, omsorgsfull og kunnskapsrik

Lege: Camilla Louise Aag Sjursen Skrevet

Camilla er en type fastlege jeg unner alle! Hun viser alltid mye omsorg og man sitter igjen med følelsen av å bli sett - uansett grunn til henvendelse. Camilla tar meg alltid på alvor, og jeg føler meg trygg med Camilla som fastlege.

Veldig fornøyd

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Hatt henne som fastlege i mage år. Har alltid blitt tatt seriøst og henvist videre ved behov. Svarer raskt på e-konsultasjoner. Ville ikke byttet hvis jeg ikke hadde flyttet.

Mangler medmenneskelige egenskaper i legerollen

Lege: Shahab Imani Skrevet

Min erfaring med denne fastlegen var blandet.

På den ene siden følte jeg at legen hadde god kompetanse på det fysiske helseområdet.

På den andre siden opplevde jeg dessverre at legen manglet en viss grad av forståelse og evne til å vise empati under en periode som var spesielt krevende for meg. I møter med helsepersonell er det viktig for meg at jeg føler meg hørt og forstått, spesielt når det kommer til de psykiske aspektene av helsen. Jeg følte at legen i dette tilfellet ikke fullt ut møtte disse behovene, noe som etterlot meg med en følelse av å være litt oversett i min helhetlige helsesituasjon.

Selv om jeg anerkjenner og verdsetter legens faglige kompetanse, ønsker jeg å fremheve betydningen av medmenneskelige egenskaper i legerollen. Det å kunne vise empati, lytte aktivt, og gi støtte utover den rent medisinske behandlingen, er essensielt for å bygge tillit og et positivt lege-pasient forhold.