Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Egenrådig og moraliserende
Lege: Esther Kraus SkrevetLegen virker vennlig og imøtekommende. Men hun avslører manglende evne til å rådføre seg/inkludere pas i påtenkt behandling. Pas fratas råderett og ansvar for egen helse. Hun vet best. Hun er moraliserende uten å innhente tilstrekkelig grunnlag for slike uttalelser. Opplever henne som krenkende og respektløs.
Ser ikke pas i sin helhet. Fikk nok. Skiftet lege
Uten tvil den aller beste legen jeg har hatt.
Lege: Esther Kraus SkrevetGundersen ser deg som en person, ikke bare en pasient. Hun er grundig, lytter og gir gode svar. Hun har min fulle tillit, og for første gang i mitt liv kan jeg gå til lege og føle at jeg blir lyttet til og forstått. Hun har glimt i øyet, og møter deg der du er. Jeg vil bare avslutte med å oppfordre alle til å velge Gundersen som fastlege (dersom hun har ledige plasser), for en bedre lege vil du ikke finne noe annet sted.
Unik fastlege
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther er en utrolig dyktig lege. Lytter, tar deg seriøst, er rolig og gir en følelse av trygghet når du er der. Har bare positive ting å si. Bytter lege pga flytting
Toppers!
Lege: Esther Kraus SkrevetKan anbefale henne på det sterkeste. Ser deg i øynene, har glimt i øye og er lett å forklare seg til. Hun er efffektiv og grundig.
Vikaren
Lege: Shagun Bhatia SkrevetDette er på ingen måte en vurdering av Shagun Bhatia da jeg bare har vært til behandling hos vikaren [FJERNET AV MODERATOR]. Vikaren er flink faglig, men mangler evnen til å kommunisere med pasienten på en god måte. Her ble det brukt mye fagspråk som gikk over hodet på meg, og hun tok seg ikke tid til å forklare faguttrykkene eller utdype noe særlig. Kombinasjonen av å virke fraværende i situasjonen og stirre inn i PC-skjermen store deler av tiden får meg til å føle meg tilsidesatt. Det ble ikke satt av tid til å forklare meg mer enn det absolutt nødvendige (naturligvis på fagspråk) ang. min sykdom før jeg ble sendt ut. Vikaren virker preget av å ha hastverk.
Har byttet fastlege etter å ha hatt 3 timer hos vikaren.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?