Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hurdal Legesenter AS
Ny fastlegen vår
Lege: Amer Stanislaus Kow SkrevetVi er veldig glad å ha funnet hun som fastlegen vår. Hun er kompetent, hyggelig og forstår hva pasienter trenger. Og bryr seg virkelig.
Menneske over lege
Lege: Rikke Mowinckel SkrevetEt empatisk og godt mennesket. Hun lytter til og forstår sine pasienter. Som lege behandler hun problemer og ikke symptomer. Hun et kunnskapsrik, men ikke påståelig. Dersom hun er usikker, er hun den første til å innrømme dette, og gir gode henvisninger.
Fabelaktig lege!
Lege: Arild Vedvik SkrevetArild er fabelaktig. Dyktig. Detaljert. Kunnskapsrik. Ser deg. Rådgir. Er direkte. Streng. Løsningsorientert. Samtidig forståelsesfull og empatisk. Tar seg tid til deg. Ser alvor når det er der. Handler raskt. Jeg føler meg veldig trygg og ivaretatt som pasient.
Anbefales
Lege: Carl Magnus Jensen SkrevetVeldig flink lege, kjempe fornøyd. Han er god til å lytte, god å prate med, tar seg tid. Ingenting jeg er misfornøyd med.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Arild Vedvik SkrevetGod og trygg fastlege. Arild lytter godt og forklarer nøye, både om det som feiler meg og hvordan jeg skal bli bedre. Takknemlig for å ha så god fastlege både til meg, barn og barnebarn!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?