Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hurdal Legesenter AS
Kan ikke anbefales.
Lege: Amer Stanislaus Kow SkrevetDenne legen kan ikke anbefales. Har ikke opplevd en sånn lege før.Arrogant og null empati.Ikke lest og satt seg inn i min helsesituasjon.
Grundig
Lege: Leena Misbah Sehota SkrevetHar vært bortskjemt med en suveren fastlege som har kommunisert med både meg ( pasient) og pårørende. Flyttet nå til Hurdal og nå fått en som gjør jobben. Fått en som tar tak i nye utfordringer, gjør hjemmeleksa og er forberedet og klar til konsultasjon . Det er ikke bare moro for legen til å undersøke prostata, men gjør det.
Caring and a Great listener
Lege: Amer Stanislaus Kow SkrevetToday was my first appt with Dr Kow. She had a fantastic bedside manner & had knowledge of the issues I’ve been having. She is thorough and also really tried to match medications I am currently on. (I come from a different country) I would highly recommend her if anyone is looking for a Dr. In our area.
Forståelsesfull og grundig
Lege: Leena Misbah Sehota SkrevetLeena er i mine øyne verdens beste lege. Hun er grundig, forståelsesfull og tar seg tid til deg. Hun er ikke redd for å henvise eller skjekke opp om hun lurer på noe, som igien skaper trygghet. Flink med barna og rolig.
Veldig fornøyd!
Lege: Leena Misbah Sehota SkrevetHører på meg, tar seg tid, dyktig. Føler meg godt ivaretatt.
Har et annet legekontor nærmere, men velger å kjøre lengre for å ha henne.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?