Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset NOVA AS
Imøtekommende og dyktig
Lege: Abdisa Tamirat Adugna SkrevetFikk en varm velkomst. Han tar seg tid til å lytte til pasienten, og begrunner godt valgene han tar og rådgivningen. Legesenteret er generelt slitent, men kontoret hans er renere enn andre rom jeg var innom. Opplevde ham som flink til å vurdere situasjonen og ta valg som gir raskest mulig bedring. Fikk god hjelp.
Bedreviter
Lege: Arne Willem Keilman SkrevetAldri vært borti en mer arrogant og bedrevitende lege på snart 40 år. Kom innom han med store smerter for et tilbakevendende problem med en del av kroppen jeg har hatt i en årrekke, har alltid fått en behandling av de 5-6 legene jeg har vært innom på den tiden som fungerer. Han kunne for det første forklare at alle disse legene tok feil, for sånn skulle man ikke gjøre det. Han "visste" også hvordan jeg følte det, hvordan jeg responderte på andre medisiner man kunne kjøpe på butikken, at det var bare å ta noen paracet og ibux, og ta det med ro så kom alt til å bli bedre i morgen. Selvom all min erfaring og tidligere kommunikasjon med andre leger tilsier noe annet. Ble heller ikke annerledes av at jeg sa at jeg har to barn å håndtere alene når jeg kom hjem, om jeg i det hele tatt fikk til å kjøre hjem. Avslutter med et gullkorn fra timen: "Meg: Ok. Det var mange timer i store smerter å vente for 0 hjelp. Legen: Joda, du har fått veldig god hjelp du nå."
Styr unna!
Helt gull!!
Lege: Andreea Florina Dana Bjerkestrand SkrevetBlid og vennlig, varm og imøtekommende.
Opplever at hun tar seg tid uten å stresse og "rushe gjennom", og jeg føler meg både sett og hørt, forstått, støttet og tatt på alvor! :)
Kjempeflink og hyggelig lege
Lege: Karl-Otto Sørensen SkrevetJeg har brukt Sørensen i mange år og er utrolig godt fornøyd med alt han gjør. Jeg får raskt svar på prøver, han snakker med meg og tar meg på alvor. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt og kan anbefale han på det sterkeste.
Negative uttalelser her, kan jeg overhode ikke kjenne meg igjen i.
Dårlig - Styr unna denne legen.
Lege: Andreea Florina Dana Bjerkestrand SkrevetJeg var i en veldig vanskelig livssituasjon som gjorde at jeg ikke klarte å stå i jobb. Ble møtt med null empati og forståelse. Hun dro frem andre eksempler på andre som også hadde det vanskelig, men som måtte stå i det. Hun glemte eller lyttet ikke til hva som ble sagt under legetimen, sånn at hun feilinformerte andre involverte. Hadde alltid dårlig tid, Så ikke på meg under samtalen, eller undersøkte meg for å finne årsaken til mine plager. Anbefalte E-konsultasjons timer i stedet for fysiske.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?