Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter
10/10
Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen SkrevetFastlege i ypperste klasse, alltid tilgjengelig, kunnskapsrik, kompetent, morsom, fleksibel, tillitsvekkende.
Utmerket fastlege
Lege: Arrjun Ragavan SkrevetArrjun er alltid hyggelig og har ett varmt vesen. Han er interessert i å høre din meninger, men kommer ikke alltid til den konklusjonen du har sett for deg (kvalitetsstempel). Enkelt legespråk og enkelt å følge med i argumentasjonsrekker.
God tilgjengelighet hvis det er noe som haster. Kommer inn samme dag ved behov. Aldri opplevd vesentlige forsinkelser.
Anbefales på det sterkeste.
Dyktig
Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari SkrevetEn fantastisk lege med god kunnskap. Gode formidlingsevner, like flink med både voksne, barna og ungdommen. Alltid blid, høflig og imøtekommende. 10/10.
Uinteressert
Lege: Luqman Tasadduq Chaudhari SkrevetMener pasienter stort sett er for kravstore.
Lite villig til viderehenvisning til spesialisthelsetjenesten
Vil ikke anbefale denne legen som fastlege
Saklig og flink
Lege: Henrik Siverts SkrevetHenrik lytter til det du har å si, i tillegg er han veldig flink med det faglige. Det kan dog bli litt korte timer siden han er en populær lege.
Jeg blir derimot å bytte klinikk da jeg stort sett bare har dårlige erfaringer med å ringe klinikken.
Når jeg står i resepsjonen blir jeg møtt av blide folk, men å ringe dit kan bli slitsomt.
Det kan være at de blir nedringt å har dårlig tid, men det er ikke en sånn type erfaring jeg trenger når jeg ringer.