Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Volda Legesenter
Enormt bra
Lege: Arne Rasmus Finsådal Drabløs SkrevetKunnskapsrik, lyttende, problemløsende og alt i alt en topp lege som ser og hjelper pasienten. Alltid en fin roleg energi der du føler deg trygg og ivaretatt. En rollemodell for alle leger.
Empatisk og Kunnskapsrik
Lege: Jens Harold Rodriguez Inguito SkrevetDr. Inguito er en av de beste legene jeg har hatt. Han tar seg god tid og lytter, er kunnskapsrik og effektiv uten å virke travel under konsultasjonen. Lett å snakke med og han leverer svært detaljerte og gode lege-erklæringer når man trenger dette. En god støtte i samarbeid med resten av helseapparatet.
Dyktig og seriøs lege
Lege: Olav-Andre Dagestad Myklebust SkrevetKom som besøkende i julen og fikk dessverre behov for legehjelp. Takknemlig for rask og god helsehjelp.
Har ikke møtt henne enda
Lege: Silja Osdal Saure SkrevetHelt sikkert flink lege, men jeg har ikke fått sjansen til å møte henne enda da hun har vikar hver gang. Jeg synes det er dumt at det ikke er mulig å bestille legetime eller fornye resept på Helse-Norge. Det blir litt tungvint å måtte ringe inn til legekontoret hver gang det skulle være noe. På Helse-Norge er det ingen ledige timer flere måneder fram i tid, derfor må man ringe inn for å bestille og fornye resept da Volda legesenter ikke tillater å gjøre det i appen/på nett.
Russisk rulett
Lege: Torhild Sletten Bøen SkrevetAldri møtt nokon som er så varierende frå dag til dag. Hatt ho som fastlege i 10+ år. Men no er det nok.
Prøvd å fått time lenge no, men har blitt avlyst fleire ganga.
Enten er ho blid og imøtekommende. Eller så sur og frekk, og ikkje vil høre. Har opplevd å nesten ikkje fått komt til med eit einaste ord på legetimen.
Har også opplevd 2 gonga at rekvisisjon vidare har blitt gløymt å bli sendt.