Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

Dyktig lege

Lege: Birgitte Dahle Rushfeldt Skrevet

Forståelsesfull, en lege man kan snakke med og en lege som ser deg som person! Svarer på meldinger kjapt!

Tillitsvekkende

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Hun er ikke min fastlege. Kom til henne som øyeblikkelig hjelp. Ble godt mottatt og hun virket oppriktig interessert i å gjøre alt hun kunne for å hjelpe meg. Jeg er veldig fornøyd med denne konsultasjonen.

Dyktig og hyggelig!

Lege: Lene Togstad Skrevet

Utrolig behagelig menneske som virkelig er opptatt av å hjelpe. Tålmodig, sympatisk, dyktig, hjelpsom og mye mer!

Manglende sosial kompetanse

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Fullstendig mangel på sosial kompetanse når hun skal møte mennesker i en sårbar situasjon.
Kom inn dit med min to uker gamle baby med feber. Ønsket å ha min mor med inn for at hun skulle hjelpe meg å fortelle
alt jeg ønsket å informere om men Marit insisterte først på at min mor ikke skulle få være med inn og ba deretter min mor om å være stille å ikke blande seg i samtalen på en veldig ufin måte! Føltes som hun ville ha oss ut av legekontoret før vi i det hele tatt var kommet inn. Har en kjeftende framtoning og virker veldig stresset.
Jeg kommer ALDRI til å besøke denne legen igjen!

Usympatisk og lite ydmyk

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Effektiv, men altfor rask/kort i både kommunikasjon og undersøkelsen. Legetimen varte i 6 min og like raskt ble min bekymring avvist. Følte meg overkjørt. Leger har ikke alltid rett (!!) og bør undersøke bekymringer mer nøye. Bør i hvertfall ta seg mer tid av legetimen til å berolige pasienten. Anbefaler ikke denne legen!