Siste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
Beste fastlegen i Trondheim
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetBeste legen jeg har vært bort i. Faglig dyktig, tar seg tid til å lytte til deg som pasient og tar seg tid til å forklare å beskrive symptomer og det som skjer på en forståelig måte.
Eneste ulempe er tilgjengeligheten. Men det er ikke legens feil i utgangspunktet. Er nok over "hele linja" at det er lange ventelister for å få time som omhandler mindre alvorlige symptomer.
Svært dårlig
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetHun setter ikke av tid til å forklare. Forventer du det så må det bestilles en egen time til behandling etterpå. Svært dårlig serviceinnstilt!
Trygg
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetVeldig fornøyd med Dag. Der følte jeg meg alltid trygg. hørt og sett. Hatt forskjellige typer problemer, og alt ble tatt med seriøsitet. Anbefales!
Lite lyttende
Lege: Even Mork SkrevetOpplever at han er mest interessert i å avslutte timen. Da føler man seg avvist. Det går an å ha dårlig tid uten at pasienten skal oppleve det som om man ikke kommer til orde eller blir lyttet til. Sykehistorien er vel også en sentral del av diagnostisering, der mener jeg han ikke gjør noen god jobb. Igjen har vel dette noe å gjøre med dårlig tid vil jeg tro, men det skal ikke være pasientens problem.
Ellers er det et hyggelig legesenter.
Ekstremt flink, effektiv
Lege: Even Mork SkrevetAldri hatt noe annet enn en veldig positiv opplevelse med Even. Hver gang jeg har kommet inn med et helseproblem har han enten løst det på en legetime, eller sørget for at jeg kom til en spesialist overraskende fort