Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Ekstremt god lege som gir god oppfølging

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Skjønner ikke helt kritikken rettet mot J.P. Bjertnæs, kan ærlig si at det er langt fra der jeg har erfart i den tiden jeg har vært hos han. Jeg er drar sjeldent til legen, føler ofte at andre trenger det mer enn meg og på denne måten forsøker jeg ofte å minimere tiden hos legen -- prøver gjerne å vært kortfattet og konsis, men Bjertnæs tar seg god tid.

Nå har det seg sånn jeg har hatt økende problemer etter jeg flyttet til Trondheim. Både psykisk og fysisk, noe som Dr. Bjertnæs har tatt tak i. Min sterke allergi, som ingen tidligere leger har gjort noe med, har han tatt tak i, uten at jeg måtte spørre (hadde gitt opp).

Han er en travel mann, men det er ikke noe som skinner igjennom. Han har tid til å komme med råd på et personlig plan, har tid til å snakke litt -- men viktigst av alt, så er han tålmodig hvis jeg sliter med å snakke om noe (som f.eks. tunge temaer o.l.).

Han kommer med gode råd, og gir flere alternativer til eventuell fremgangsmetode. Jeg tror kanskje grunnen til at noen oppfatter han som lite empatisk og kjølig (noe jeg ikke har erfart) er at han har mange pasienter som skal inn, og det er ikke vanvittig mye tid som blir satt av til "tomprat" hvis det er lang kø.

Den ene tingen som er kritikkverdig er at man sjeldent får tid til "planlagt" tidspunkt. Jeg ser på dette som et bevis på at han tar seg tid til alle pasienter.

Avsluttende vil jeg gjerne poengtere til alle som måtte lese dette; Jakob er en dyktig lege. Folk har mye lettere med å samle energi til å slenge dritt enn ros, og på den måten vil jeg påstå at alle de dårlige kommentarene om han her, er fullstendig misvisende.

Den beste legen jeg noen gang har hatt!

Lege: Torkel Mohn Skrevet

En topp lege! Han lytter, er ikke dømmende, effektiv, profesjonell men samtidig passe nok personlig, kan sitt fag og er ærlig. Alle kvaliteter en setter pris på hos en god lege. Går fra kontoret hans med en følelse av å ha blitt godt ivaretatt og har i tillegg fått et strålende humør på kjøpet. Det at han har mange pasienter tenker jeg er et bevis på at han er hardtarbeidende, godt likt og har gjerne fått litt ekstra erfaring med ulike typer pasienter.

Vurderer dessverre å bytte

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Har alltid vært fornøyd med Helle, men vi har kun vært der med små bagateller som ørebetennelse etc. Nå har jeg behov for en grundigere utredning og føler dessverre at Helle faller gjennom med å se sammenhenger mellom mine symptomer og hvilken utredning som skal gjøres. Jeg må spesifisere hvilke blodprøver som skal tas, bl.a. Hun er hyggelig å snakke med og lar seg ikke stresse, men det virker som en mer komplisert utredning ikke er hennes styrke. Håper det bedrer seg. Lang ventetid, dessverre.

Meget god fastlege

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg har slitt med fotvorter og var egentlig veldig tilbakeholden for noen som helst form for behandling, men Bjertnæs gikk løs med knallhard behandling! Dette var smertefullt, men jeg er ekstremt takknemlig i ettertid ettersom behandlingstiden trolig ble senket med et par måneder. Han er flink til å tenke på det pasienten trenger og tar gode avgjørelser der pasienten er usikker uten å overkjøre. Nå sliter jeg med nakken og det er rett før jeg skal til å bestille en ny time med han. Hvis du er på jakt etter ny fastlege i Trondheim, så velg Bjertnæs.

Akseptabel

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Grei nok. Mohn skal ha ære for at han faktisk klarte å komme til en fornuftig og, viste det seg, riktig diagnose på meg, og fikk skrevet ut medisiner som hjalp.

Imidlertid, som enkelte andre her sier, han har for dårlig tid, så han fulgte aldri opp, noe som i praksis gjorde at jeg har slitt med mine problemer i mange år før jeg nå er i stand til å arbeide igjen.

Mohn trenger å halvere pasientlista si så han har tid til pasientene. Selv om jeg ikke opplevde det som et problem, ser jeg også at han kan framstå som noe overdrevet selvsikker og overkjørende i samtale. Totalt sett, dog, kan jeg ikke utsette noe på det faglige.