Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

God lege, men litt rotete i kommunikasjon og oppfølging

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

JPB er rask og effektiv i å diagnostisere og behandle lidelser som er åpenbare og enkle å oppdage. Når det kommer til langvarige plager, hvis komplekse årsaker i dette tilfellet ble påvist av spesialister i etterkant, virker han brydd av å måtte ta seg tid til nødvendig oppfølging med de respektive prøver og undersøkelser som trengs. Med inntil 1000 flere pasienter i gjennomsnitt sammenliknet med andre leger i Trondheim, kan dette også muligens forklare hvorfor han til tider kan virke stresset, forvirret og rotete i kommunikasjonen (forglemmelser, som til tider kombineres med frustrasjon).

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg har hatt Jakob Bjertnæs som fastlege i ca 10 år. Det har alltid vært mulig å få time raskt, og han husker meg godt fra gang til gang. Han tar symptomer og bekymringer på alvor, men er samtidig god på å berolige, ved å informere om lav sannsynlighet/mulig behandling etc. Han er kunnskapsrik og oppdatert, men henviser også til spesialist når det er det beste.Som kvinne har jeg, som er en privat person, tidligere følt meg ubekvem hos mannlige leger, men med Bjertnæs har jeg kunnet diskutere alle aspekter av min helse, også kvinnehelse. Bjertnæs var en spesielt god støtte gjennom graviditet, da jeg hadde grunn til å være ekstra bekymret i denne perioden, noe jeg dessverre også var, til fulle. Bjertnæs er i tillegg til allmennlege også spesialisert fødselslege, og var en enorm støtte, som tok tålmodig vare på både barnet mitt og meg, gjennom et svangerskap som endte med å forløpe helt perfekt.
Jeg har ham ikke lenger som fastlege, grunnet flytting, og kan bare håpe på å få en ny, like god fastlege. En ting som kanskje ikke passer alle, er at Bjertnæs er en ganske effektiv lege, noe som også påvirker måten konsultasjonene gjennomføres på, i hvertfall på travle dager. Dette er vel også noe av nøkkelen til at det alltid var mulig å få time innen rimelig tid. Min tidligere lege brukte vesentlig mer tid på koseprat, men feilbehandlet meg dessverre også... Jeg anbefaler Bjertnæs som lege.

Fantastisk!

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Helle er en helt herlig lege, som virkelig tar deg på alvor. Jeg kjenner meg igjen i alt det positive som er skrevet om henne. Hun tar alle problemer like seriøst, enten om det er av en fysisk eller psykisk karakter. Hun er rask med å henvise videre til eksperter dersom det er nødvendig. Hun er empatisk, og tar seg alltid tid til deg.

Det tar dog ei stund før man kommer inn, meget sjelden jeg har kommet inn når jeg skal, men dette vitner også om at hun virkelig tar seg tid til pasientene, lytter og ikke stresser med å bli ferdig - og det er viktigere enn alt annet.

Virkelig et empatisk menneske, og kommer nok ikke til å bytte fastlege så lenge jeg bor i Trondheim. Anbefales på det sterkeste!

Rett og slett herlig!

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

En fastlege som virkelig bryr seg om problemene dine. En gang jeg sa noe på slutten av timen tok hun seg til å spørre og høre om problemet før jeg gikk. Dette fører til at du av og til ikke får komme inn presis på det tidspunktet du er satt opp.

Arrogant og forutinntatt.

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg har kun hatt denne legen som vikarlege. Har vært hos han tre-fire ganger og alle gangene har han avfeid og vært uinteressert.
Det jeg sitter igjen med av inntrykk av denne legen er at han er fordomsfull mot overvektige og bruker overvekt som svar på alt som feiler én.
Tar seg ikke god tid og forklarer lite det han tenker. Mulig han ikke føler at han skal ta seg god tid "vikarpasienter", men må man ha vikarlege så må man. Neste gang går jeg heller til privatpraktiserende enn til Bjertnæs igjen...