Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Vil anbefale denne legen på det sterkeste!

Lege: Katrina Forberg Aasen Skrevet

Aasen er en av de legene som ser pasienten og tar seg tid til å høre på hva jeg har å fortelle. Jeg føler meg helt trygg på at hun gjør en skikkelig vurdering før hun gir meg råd og jeg vil anbefale henne til alle!

Beste legen

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Hører på deg, tar deg seriøst, kjempeflink og yter god service.

En seriøs og flink lege

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen enkelte har gitt av dr. Bjærtnes.
Jeg har brukt ham som fastlege siden jeg flyttet til Trheim for 7 år siden.
Det kan ta litt tid å få time og det kan være litt venting før jeg slipper inn. Det kan bare tolkes som at det er et populært og mye brukt legekontor.
Jeg føler å bli godt tatt i mot og får en meget kyndig og god diagnose, evt videresendt til spesialist når dette er nødvendig.
I tillegg har legesenteret fasiliteter for en del tilknyttede aktiviteter og brukbart med P-plasser. Alt i alt et godt tilbud, som jeg vil anbefale til alle som trenger en funksjonell, god og effektiv behandling uten noe fiksfakseri.

sikkert god lege, men alt for stresset

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jakob er generelt en god lege på kunnskap og behandling. Men han er alt for stresset og har alt for dårlig tid.
Når jeg bestiller time må jeg vente 5-8 dager med å få time. Når jeg først er der må jeg vente 20-40min på venterommet.
Når jeg er inne hos ham føler jeg at han hører på meg og tar meg seriøst de første minuttene. Når han først begynner å skrive på maskinen, og har tatt sin konklusjon av meg, zomer han ut og tar ikke opp noe av det jeg sier videre.
Forrige gang jeg var der måtte jeg vente en time og derfor til rett før legekontoret stengte. Alikevel tok han meg inn, men det hele gikk veldig fort. Derfor fikk ikke jeg sagt alt jeg ville si til ham. Neste dag ringte jeg inn for å spørre om jeg kunne få en telefonsamtale med ham slik at jeg kunne fortelle resten. Dette var ikke mulig, jeg måtte bestille ny time!!! Helt latterlig, jeg tror jeg bytter legekontor nå.
Det er dumt, for bortsett fra at han har dårlig tid og vil ha meg så fort som mulig inn og ut, er jeg fornøyd med ham.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Det er hyggelig å komme til Helle, problemene blir tatt på alvor og hun kommer med gode råd. Istedenfor å skrive ut legemidler, gir hun deg råd som kan løse ev. plager. For meg har det hjulpet hver gang (råd ang. søvn og eksem). Gir deg legemidler ved behov.