Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Ikke fornøyd

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Jeg var hos legen to ganger mens jeg hadde han som fastlege. Jeg opplevde å ikke bli tatt godt imot i det hele tatt, og han himlet åpenlyst med øynene da jeg la fram saken min. Jeg drar ikke til legen så ofte og ønsker å bli tatt seriøst når jeg drar dit. Etterpå dro jeg rett hjem og byttet lege!

Min lege gjennom tykt og tynt

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Har hatt Jakob P. Bjertnæs som min fastlege i sju år og har vært veldig fornøyd. Han er høflig, effektiv og jeg har alltid blitt tatt på alvor, uansett hva jeg har tatt opp. Har vært igjennom både svangerskap, gynekologisk undersøkelse, oppfølging av barn, sykemeldingsperioder, samlivsbrudd, behandling - you name it, og han har vært passe empatisk, husker meg alltid, spør om det vi tok opp sist og viser interesse for "hele" meg, ikke bare sykdom. Han ringer meg også opp med resultater av prøver, og hvis han tok telefonen når den ringer under en annen konsultasjon var det kanskje meg som trengte et svar på noe :)

Jeg liker at en lege ikke er for "snill", han må stille litt krav og ikke dulle med meg. Så sier jeg heller ifra om jeg ikke føler meg riktig oppfattet.

Har nå flyttet fra Trondheim og han er en av de tingene jeg savner mest med byen.

Aldri mer.

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

JPB har dobbelt så mange pasienter som andre leger, og jeg merker godt at han har bare halvparten av tiden til hver. Føler ikke at jeg blir tatt på alvor, og heller ikke at det er tid til å gjøre undersøkelser som kunne vært nødvendig. Kommer jeg med noe som tar 1 min ekstra (f.eks skrive ut en veldig enkel resept), må jeg bestille ny time til det jeg egentlig kom for å gjøre. På toppen av det hele er denne legen alltid etter skjema, gjerne med en halv til en time.

Betryggende og empatisk

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Hun er en av de bedre fastlegene jeg har hatt gjennom årene.Hun er en aktiv og forståelsesfull lytter og vil sammen med deg finne de riktige grepene for raskest mulig behandling og løsning av situasjonen. Hun henviser kjapt til spesialister om det skulle være aktuelt. Føler meg alltid trygg og rolig uavhengig hvilket problem jeg kommer med. Anbefales på det sterkeste!

En lege som er tilstede

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Denne legen evner å være tilstede i samtalen med meg som pasient. Han får meg til å føle at han har god tid selv om han arbeider hurtig.
Han er både faglig dyktig og behandler meg med respekt.