Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Bjørg Aadahl
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetSynes Legen er bra, nå har jeg ikke hadd de største problemene i verden annet enn enkle ting.
Noe travelt i forhold til og få legetime i forhold til, sykmelding til Influensa/virus
Men man får som regel en annen lege, så det går vel greit?
Aldri igjen
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetDenne legen tok meg ikke alvorlig, og gav inntrykk av at jeg tok opp hans tid og var til bry.
Blir tatt på alvor
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetEn fastlege som så hvor mye jeg slet med allergi, tok alle de blodprøvene som var mulig å ta for å sjekke hva jeg var allergisk mot samt sendte meg videre til en spesialist. TAKK for fantastisk hjelp! Synd at jeg nå er ferdig som student i Trondheim.
Misfornøyd
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetMå si det er det verste inntrykket jeg har hatt av en lege. Han er i hastverk hele tiden, og noen ganger han ville gi medecine uten sjekk opp. Jeg ikke føler seg fri til å snakke med ham, og jeg må snakke så fort og være i hastverk og vil få stresset når jeg er på rommet hans. Jeg anbefaler ikke JPB Som fastlege.
Saklig og effektiv
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetHar vært der to ganger og opplever han som saklig og effektiv, på en god måte. Litt pjatting, og så rett på sak. Han har vært interessert i hva jeg forteller. Alle plager har vært konkrete og somatiske.