Strinda Legesenter AS

Vegamot 8 B 7049 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS

Styr unna om du har lang historie med motgang

Lege: Nina Therese Hagen Skrevet

Hun har humor. Vil ikke innrømme når hun gjør feil.Men følger ikke opp det hun sier/lover.
Tror hun innerst inn vil meg det beste. Men hjelper ikke så jeg får hjelp.Tilliten er at hun ikke holder ord. Er flink å forklare om hun bare vil ta seg tid,men følger ikke opp problemet.
Aldri tid,avlyser viktige møter.
Har du attpå til ikke noen pårørende, sterke folk som står på. Så har du ikke sjans.
De i resepsjonen er ikke hyggelige,
de glimtet til noen få ganger å var hyggelig, det var de få gangene.

Kan hende jeg forandrer om det faktisk sjer endring

Rolig og behagelig

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

Hetle er en rolig og behagelig lege som lytter til det man forteller. Jeg får alltid et svar, enten det er betryggende forklaring, henvisning til spesialist eller øvelser/medisiner som skal hjelpe. Jeg er også førstegangsgravid, og føler meg godt ivaretatt.

Consideration

Lege: Kristine Rød Ekle Skrevet

Kristine is an fantastic doctor full of knowledge. She is always friendly and patient. The best doctor i have ever seen.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Nina Therese Hagen Skrevet

Nina er en fantastisk lege! Hun tar seg alltid god tid til deg, spør og gir av seg selv i samtaler. Hun er spesielt god på svangerskap, følte meg svært godt ivaretatt gjennom mitt første svangerskap. De som jobber på laben og kontoret er også veldig hyggelige.

Veldig trygg og imøtekommende

Lege: Kristine Rød Ekle Skrevet

Skal lete lenger etter et tryggere sted å komme om man er syk. Hun lytter og tar deg alvorlig imotsettning til mange andre der ute.