Strinda Legesenter AS

Vegamot 8 B 7049 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS

Stødig

Lege: Esten Kvello Skrevet

Har brukt Esten i ca 4 år. Flytter fra byen og må derfor bytte .

Har hatt gode opplevelser med denne legen. Føler at han lytter og tar meg seriøst.

En god lege for de som vil ha hjelp med konkrete plager. Han er veldig oppgaverettet. For de som trenger å bli møtt med sympati og varme kan han derfor muligens virke uengasjert.

Har selv gode erfaringer og ville anbefalt denne legen.

Litt medmenneskelighet

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

Hun virker uinteressert i pasienten, og har sittet med følelsen av at hun helst vil ha meg ut av kontoret så raskt som mulig. Har aldri følt jeg har blitt tatt seriøst, og må gjerne spørre flere ganger før svar. Hun forsvant under mitt besøk. Jeg måtte vente på henne der i omtrent 30 minutter, og fikk beskjed om at jeg burde ha forlatt siden hun ikke har noe annet å si. Også noen andre pasienter ventet fortsatt utenfor ...

Hvis hun ikke liker arbeidet, bør du gjøre noe siden dette er en veldig viktig posisjon for mer enn tusen mennesker på listen.

Arrogant og faglig svak

Lege: Esten Kvello Skrevet

Opplever Esten som arrogant og lite interessert i meg som pasient. Tar seg ikke tid til meg som pasient og lytter ikke til hva problemet er.
Styr langt unna!
Trist at en slik lege trekker ned inntrykket av et ellers fantastisk legekontor. All cred til de andre svært dyktige legene og ikke minst helsesekretærene som gjør en formidabel jobb.

Lege: Liv Løvaas Skrevet

Liv er den beste legen en kunne tenke seg. Lytter til alle problemer og tar alt jeg sier seriøst. Dro dit en gang kun for å snakke, og hun lyttet og ga råd og gode tips. Kun gode ord å si.

Er du psykisk syk, styr unna.

Lege: Nina Therese Hagen Skrevet

Er ikke fornøyd i det heletatt. Har psykisk diagnose og opplever henne som kynisk, usympatisk og det å ikke bli tatt på alvor. Har en "ta deg sammen" innstilling. Dessuten får man bare vikarer nesten hver gang, fordi det virker som hun vil unngå enkelte pasientgrupper. Når man er inne på tilgjengelighet er det nærmest umulig å få time fort. Siste dråpe var da jeg prøvde å få time som hastet, men ble ventetid på over en måned og i tillegg så var det VIKAR. Anbefales ikke.