Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørnsletta Legesenter
Arrogant og lite imøtekommende
Lege: Diako Hamedi SkrevetByttet til ham da jeg flyttet til Ski. På denne tiden hadde kroppen min begynt å krangle veldig. Dette er den dårligste legen jeg har vært borti. Han tok meg ikke på alvor, og trakk konklusjoner uten en gang å ha lyttet til meg. Fikk meg til å føle meg som en hypokonder, og nektet å henvise meg videre. I tillegg hadde han klart å rote bort journalen fra min forrige fastlege!!! De hadde notert at den var mottatt, men han klarte likevel å skylde på det forrige legekontoret. Han har en "ovenifra og ned-holdning" og driver med enveiskommunikasjon.
Jeg byttet lege og ble møtt med respekt. Jeg fikk da god oppfølging, ble henvist videre og er i dag en helt annen person pga at jeg fikk behandling for mine plager.
Jeg vil ikke anbefale noen å bytte til Dr. Hamedi.
Hyggelig men lite overbevisende lege.
Lege: Jan Olav Sørdal SkrevetLegen er lite tilgjengelig, alltid for sen til timen, følger ikke opp og informerer ikke etter svar på røntgen, blodprøver o.l.
Hyggelig å prate med men virker noe unnvikende og svevende i sine svar.
Tror ikke legen har kapasitet til å ha så mange pasienter på sin liste som han har.
empatisk
Lege: Jan Olav Sørdal Skreveter heldig somhar han som fastlege.
bringer smil og humør inn i behandlingen
er flink til å henvise til spesialist
følger opp på en god måte.
Lei av fastlegeorningen
Lege: Diako Hamedi SkrevetArrogant og hadde upassende holdninger til en pasientgruppe/diagnose, og tydelig da ikke oppdatert på siste forskning innenfor dette. Klaget over at fastlegeordningen ikke fungerte og at spesialister burde ta all oppfølging av enkelte pasienter. Fikk det jeg kom for uten noe om og men.
En faglig flink og behagelig lege!
Lege: Jan Olav Sørdal SkrevetJan Olav er dyktig og flink med pasienter. Han tar seg god tid og lytter. Jeg ville aldri byttet han dersom han hadde fortsatt sin virksomhet som fastlege.
Beste lege jeg har hatt i mitt 61-årige liv!