Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
Trygg og hjelpsom
Lege: Stephan Somma SkrevetJeg kom til Stephan ganske fortvilet og med mye stress, men Stephan opplevdes trygg og var utrolig hjelpsom både på timen og med å gi meg tro på at jeg kan ta kontakt senere om behov. Tok seg tid til å gå gjennom medisinlisten min og stilte spørsmål og kom med råd selv om det ikke var grunnen til besøket (alt innenfor oppsatt tid!) Virker som en lege som tar pasienten på alvor, uansett grunn. Håper å slippe treffe han så ofte, men som kronisk syk vet man jo aldri, men har tro på at han vil hjelpe ved senere anledninger!
En hverdagshelt i hvit legefrakk
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetUlrika er en dyktig lege med en fantastisk omsorgsevne. I en vanskelig periode ble jeg møtt av en lege som tok seg tid til å lytte, legge til rette og som tok meg på alvor. Ulrikas håndtering av min situasjon skulle vært tilgjengelig i håndbok og burde stå på alle legers skrivebord, her er nemlig fasit på hvordan man skal forholde seg til syke pasienter.
Tusen takk for at det finnes fantastiske hverdagshelter som deg.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetUlrika er en empatisk lege som alltid tar seg god tid til pasienten. Jeg får alltid hjelpen og oppfølgingen jeg føler at jeg trenger. Jeg føler meg trygg og ivaretatt hos henne, og hun er den beste legen jeg har hatt. Jeg har anbefalt henne til flere og alle er like fornøyde. De andre på legesenteret er også veldig hyggelige og jeg føler at det er relativt enkelt å komme gjennom på telefon.
Faglig sterk, imøtekommende og trygg.
Lege: Carl Asbjørn Dahl SkrevetEn lege jeg kan anbefale. Tar seg tid, har han hastverk er han hvertfall god til å skjule det :D
Oppleves som trygg i avgjørelsene og lytter til pasienten. Faglig sterk, og sterkere skal han bli nå som han har begynt med spesialistforløpet. Lykke til :) U got this!
Må også få rose sekretærer og lab’en. Alltid veldig hyggelige. Er ikke så glad i å oppsøke lege på generell basis, men glad det er dere som tar i mot meg når man først må :)
Alt i alt; terningkast 6
Trivelig, flink og kunnskapsrik
Lege: Mustafa Ali Hussien El Khafadji SkrevetHar heldigvis sluppet å møte han mange ganger. Men de gangene jeg har vært hos han har han vært veldig trivelig, rolig og forklarer hva han mener og hvorfor. Han er lett å få tak i og svarer på eventuelle henvendelser raskt. Han ser deg som person og jeg får inntrykk av at han virkelig bryr seg.