Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter
Kjempebra lege
Lege: Carl Asbjørn Dahl SkrevetBeste legen man kan få! Ja han er en del forsinket, men det er fordi han oppriktig bryr seg om pasientene sine, og tar seg god tid!
Du blir hørt på, tatt serriøst uansett kjønn, alder osv.
Dette er en lege som bryr seg, og virkelig vil at du skal ha det bra!
Anbefales!
Lege: Eyvind Vaag Senneset SkrevetUtrolig flink fastlegge. Veldig god lytter, god kommunikasjon, følte meg hørt og tatt på alvor. Anbefales på det sterkeste!
Beste legen
Lege: Ulrika Christina Berglund SkrevetJeg mener Ulrika er den beste legen fordi i tillegg til å være kompetent, har hun en utrolig medmenneskelighet og sosial kompetanse. Jeg følte meg alltid hørt, sett og godt ivaretatt på hennes legetimer og fikk alltid den hjelpen jeg trengte + litt til hvis nødvendig, selv i en fullstappa kalender. Det sier litt om henne! Anbefaler henne på det sterkeste.
Dyktig og åpen for ny kunnskap og helhetlig tenkning
Lege: Rikke Thunold Cohen SkrevetJeg skiftet fastlege fordi jeg hadde et komplekst helseproblem som det er lite kunnskap om i Norge og som min forrige lege ikke ville ta tak i. Rikke tok problemet på alvor, skaffet spesialistuttalelse og sørget for at jeg fikk medisiner som gjorde meg i stand til å beholde jobben min og få livskvaliteten tilbake. Er utrolig takknemlig! Rikke er en lege som ikke går av veien for å skaffe seg ny kunnskap og som tror på pasienten.
Hyggerlig, åpen, oppmerksom.
Lege: Carl Asbjørn Dahl SkrevetVært hos han en gang, meget positivt inntrykk! Han tok seg god tid, og møtte meg på en serdeles fin måte. Han virket avslappet, empatisk og som han virkelig brydde seg om mitt beste.
Jeg var der for en enkel liten ting. Men når han så over journalen min tok han opp tema (overgrep) som lå tilbake i tid i journalen min (andre leger), og spurte om jeg hadde fått hjelp med det. Noe jeg ikke hadde. I forhold til dette kom han med konkrete tiltak jeg kunne benytte meg av om jeg ønsket det. Så her er det en lege som faktisk følger med og bryr seg.