Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsdalen Legesenter
En fastlege med integeritet
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetMin fastlege i mange år nå. Alltid tilgjengelig, alltid lydhør og hjelpsom. Om jeg ikke hadde hatt trond ville livet tatt en helt annen vending.
SERIØS DYKTIG OG IMØTEKOMMENDE
Lege: Jon-Christer Ovanger SkrevetTar meg alltid på alvor. Grundig og gir god informadjon. Høflig, tar seg god tid til å lytte. Føler meg trygg og godt ivaretatt.
Dyktig lege!
Lege: Jon-Christer Ovanger SkrevetOvanger er en dyktig lege som vet sine begrensinger. Det i seg selv er en styrke. Er han usikker innrømmer han det å henviser deg videre til sykehuset. Han er hurtig, men nøye i undersøkelsene. Føler man blir tatt på alvor. Alltid blitt møtt med et vennlig smil og hyggelig tone. Ikke et vondt ord å si om han.
Veldig bra!!
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetAnbefales! Flink, lytter. Er effektiv, og man får time raskt. Har solid kompetanse og får gjort unna ting.
Effektiv lege, men litt for effektiv til tider
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetTrond er en hyggelig lege og har vært legen min i 2 år nå. Jeg har som regel bare gode opplevelser, men til tider opplever jeg at han ikke har tid til å virkelig lytte. De to siste timene mine hos han har vært på kun 5 minutter, og jeg føler meg langt fra ferdig når jeg går ut fra kontoret hans. Jeg får sykemeldingen jeg kom for, men jeg opplever ikke at han prøver å hjelpe meg slik at jeg slipper å trenge en sykemelding ved et senere tidspunkt. Han er raskt og effektiv, men i enkelte tilfeller litt for effektiv. Men igjen så er han utrolig blid og hjelpsom de gangene han har tid til å høre på meg!