Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mathesongården Legesenter
Veldig hyggelig
Lege: Mona Størseth SkrevetHun tar seg alltid god tid, og lytter til hva jeg har å si. Hun spør for å få et bredere innblikk i problematikken. Hun er forståelsesfull!
Blodprøve- og EKG-damene er også veldig greie!
Varierende kvalitet på behandlingen
Lege: Torunn Telneset SkrevetSlurves med henvisninger, må ofte purre på ting som ikke er sendt. Ikke alltid grundige.
Bra, men ikke topp
Lege: Mona Størseth SkrevetFøler jeg får bra kontakt og oppfølgning når jeg har time, men ble lovet oppfølging via telefon i etterkant som ikke helt holder mål. Skjønner at leger har hektiske dager, men kan derfor ikke gi full score.
Dyktig lege
Lege: John Slettum SkrevetSkiftet til Slettum da jeg flyttet til Trondheim som student. Han er veldig lyttende og tar seg alltid tid til å forklare hva han tenker, noe jeg setter stor pris på. Alltid blid og positiv, selv om han til tider kan være litt stressa (hvem er ikke det i hans situasjon). Det viktigste er at han alltid får deg til å føle at han tar dine problemer på alvor og at han er genuint opptatt av at du skal ha det bra. Anbefales på det sterkeste!
Veldig hyggelig og flink
Lege: Mona Størseth SkrevetSvært hyggelig og tillitsfull. Tar deg seriøst og bruker den tiden som trengs. Får en GU til å virke som det mest naturlige i verden.