Mathesongården Legesenter

Olav Tryggvasons gate 14 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Mathesongården Legesenter

Tar tak i det som trengs.

Lege: Eli Johnsen Valør Skrevet

Hun har desverre vært en del borte i den tiden jeg og min familie har hatt henne som fastlege, men hun har alltid tatt tak i det som skulle "fikses".

Hun har nå skiftet fra Heimdal Helsehus til Mathesongården Legesenter. Håper vi kan følge etter.

Et geni

Lege: John Slettum Skrevet

Jeg oppsøkte Slettum i for femten år siden med endel irriterende og potensielt alarmerende helseplager som han tok på største alvor. Heldigvis var det ikke noe alvorlig, og det som plaget meg kunne løses med enkle forandringer i såvel livsstilen som innstillingen til livet. De rådene jeg fikk var så gode at jeg har holdt meg frisk helt siden da. Jeg har faktisk aldri har vært hos legen siden, og har bare vært borte en dag fra jobben pga. en uskyldig luftveisinfeksjon. Sånn jeg ser det, er han et geni.

Stressa

Lege: Mona Størseth Skrevet

Var inne i 10 minutter, følte ikke hun hadde tid til å høre på meg. Deretter ba hun meg ringe på å minne henne på at hun skulle skrive henvisnig til spesialist (fordi "leger var mennesker de å"?) Så fikk jeg regning på henvisningen jeg måtte ringe å minne henne på. Det er første gang jeg har byttet fastlege, å kjenner jeg angrer meg allerede:/ Man burde få en følelse av at legen er intr å høre på deg når du kommer.

Moderat kvalitet

Lege: Mona Størseth Skrevet

Hun er stressa og det gir uttrykk i hennes praksis. Typisk legesyndrom, god i faget, ikke så god på å møte pasienten. Man får inntrykk av at man samlebåndbehandles.

legen er bra, men alt for lang ventetid og småfrekk resepsjonsdame

Lege: John Slettum Skrevet

Ringte etter legetime pga hoste/forkjølelse. Fikk beskjed at det bare var ledig om 8 uker. Resepsjondamen sa de bare tok inn folk som hadde hjerteproblemer på akutte timer. Da jeg endelig fikk overtalt resepsjonsdamen til en legetime hadde jeg gått syk i flere uker. Legen sa jeg hadde bronkitt og at jeg måtte ordlegge meg bedre til resepsjonsdamen for å få time.