Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mathesongården Legesenter
Veldig flink, direkte og proffesjonel
Lege: Morten Helgesen Busch SkrevetHar hatt Morten som fastlege i 4 år nå og Morten er ofte interressert i sine pasienter, flink på å finne ut av hva som er galt og flink til å sende videre til spesialist hvis noe virker galt eller pasient ønsker. Mathesongården er også et veldig fint legekontor, med god service som gjør det lett med både time og annet når man er hos Morten.
Hyggelig og tar deg seriøst
Lege: Mona Størseth SkrevetHar hatt Mona som fastlege i fire år. Veldig fornøyd. Hun tar meg seriøst og følger godt opp. Til tross for mange kunder føler jeg at hun husker meg fra gang til gang.
Varm og hjelpsom
Lege: Tine Molden SkrevetTine er kunnskapsrik og møter deg på en trygg og varm måte som fastlege. Hun har tatt mine problemstillinger på alvor, sørget for å ta de prøvene som som behøves, henvist videre til andrelinje, og bedt kolleger om bistand ved behov for dette. Anbefaler henne som fastlege!
Ser pasienten
Lege: Morten Helgesen Busch SkrevetEn lege jeg, uten tvil, føler meg trygg hos, som vet hva han har av kunnskap og som bruker, om nødvendig, andre sin ekspertise for å gi meg den aller beste diagnose. Mye bedre enn dr. Busch som fastlege kan jeg ikke tenke meg.
Uempatisk og travel
Lege: Morten Helgesen Busch SkrevetJeg hadde Morten som fastlege i flere år. Jeg finner han uempatisk og travel, og jeg følte meg ikke hørt, spesielt gjelder dette kvinnehelse. Noen ganger måtte jeg be han om å bli undersøket, f.eks celleprøven og gynekologisk undersøkelsen. Han sørget for å si at det var «unødvendig» og fikk meg til å føle meg skyldig i å komme i utgangspunktet.