Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mathesongården Legesenter
Han Er Virkelig En Dedikert Lege
Lege: John Slettum SkrevetDr. John Slettum er Virkelig en dedikert lege.
Han har vært min fastlege i 24 år & han har hjulpet meg gjennom alle disse årene både på godt & vondt.
Uten han ville jeg virkelig vært i en langt værre situasjon enn den jeg er idag.
Hadde det ikke vært for Dr. John Slettum så ville jeg ikke vært i live idag.
Han er en lege som går ekstra mil for deg som pasient, for å være 100% sikkert på at du får vite hva som er galt, hvis det er noen som er galt, så finner han ut av det.
Takk John.
Fantastisk lege
Lege: Mona Størseth SkrevetFantastisk lege og hyggelig dame! Tar seg tid når det trengs, og gjør det kort når det trengs! Oppleves som stødig, trygg og flink i jobben sin. Byttet til Mona etter å ha fått en vikartime til henne en gang, og har ikke angret! Anbefales!
Trygg og hyggelig lege
Lege: Tine Molden SkrevetTine viser stor forståelse, hun møter pasienten på en trygg og imøtekommende måte. Hun tar seg god tid og er flink til å følge opp.
Useriøs og lat
Lege: Morten Helgesen Busch SkrevetSitter igjen med følelsen av at han ikke tar helseproblemer på alvor. Opplever at han ikke bryr seg nevneverdig, og at han ikke er villig til å strekke seg for å hjelpe. Spesielt gjelder dette kvinnehelse, hvor problemer, smerter og plager gjerne bagatelliseres, og møtes med holdningen om at "det går sikkert over av seg selv til slutt".
Hører ikke på problemstilling
Lege: Morten Helgesen Busch SkrevetHar vært hos denne legen flere ganger. Alltid rask med å kreve betaling uten løsning. Legger på røret midt i videokonsultasjon. Sier «det er jeg som er legen, jeg bestemmer» for å vise makt. Ikke et hyggelig møte.