Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø
Svært utilgjengelig
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetHege er en hyggelig og profesjonell lege, men dessverre alt for utilgjengelig. Jeg føler meg stadig avvist, enten fordi de ikke har tid, fordi jeg må vente en måned før jeg får time, eller slik som sist gang da sekretæren lå på opptil flere ganger da jeg ringte i åpningstiden. Hun går selv ut i avisen og sier hun har alt for mange pasienter. Dette bærer behandlingen preg av. Jeg har satt meg på venteliste for å bytte lege. Forhåpentligvis vil den nye legen ha bedre tid til å faktisk se meg.
fantastisk
Lege: Cecilie Elisabeth Krane Strand SkrevetHelt fantastisk, tar tak i ting, tar seg tid å prate med deg når man kommer til henne. Veldig rolig å behagelig.
Gir hurtig tilbakemelding når prøver er tatt.
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Perfekt fastlege
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetHege må sies å være et meget anstendig medmenneske og en helt utmerket fastlege!
Har alltid følt at jeg både blir "sett- og hørt" når jeg beskriver aktuelle plager.
Det kan være noe ventetid på time, men ved hastesaker har jeg alltid fått gjennomslag og snarlig time.
Full tillit til at Hege ønsker det beste for sine pasienter, og at hun absolutt er villig til å strekke seg for å hjelpe!
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen SkrevetAbsolutt den beste legen jeg har hatt. Var skeptisk til å få ny lege når Kenneth sluttet(som også var fantastisk), men all skepsis ble blåst vekk. Han tar helsen min på alvor og bruker tid, sender henvisninger og følger opp til punkt og prikke. Han anbefales på det sterkeste, fantstisk lege.
Lite å hente
Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen SkrevetHar alltid dårlig tid når jeg er der. Føler jeg ikke får tatt opp alt. Veldig enkle løsninger på div problemer. Savner en som faktisk vil finne ut hva som er galt. Ble til at jeg byttet fastlege