Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

Beste legen jeg har hatt

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

Stefan er en kjærnekar. En helt super lege. Han lytter til problemene dine og er enkel å prate med. Finner alltid løsninger og hendvender deg til rett plass. Hadde jeg ikke flytta fra Bodø så hadde Stefan fortsatt vært legen min.

FANTASTISK!

Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen Skrevet

Var svært skeptisk til å bytte fastlege etter jeg hadde forrige i 20 år, men all den skepsisen er totalt borte.
Han er en svært dyktig,
profesjonell, god og empatisk lege som tydelig brenner for å hjelpe sine pasienter. Han henviser videre, han hjelper fra A-Å og har enormt mange gode råd å komme med. Absolutt den beste legen jeg har møtt! Håper han blir min fastlege til langt over sin pensjonsalder! Fantastisk er bare forbokstaven!

Verdens beste fastlege

Lege: Hege Sivertsen Andreassen Skrevet

Forståelsesfull, tålmodig, lojal og pålitelig. Tilpasser seg pasienter og tar deg på alvor. Som regel forsinket, men alltid verdt å vente på. Verdens beste fastlege, med litt stressa kontordamer.

Dårlig

Lege: Hege Sivertsen Andreassen Skrevet

Var i utgangspunktet godt fornøyd med Hege som fastlege. Nå har hun bestemt seg for å kutte ned på antall pasienter, det er forståelig men jeg fikk beksjed i dag om at jeg får ny fastlege og skifte skjer allerede nå på mandag. Har time hos henne den 11 nov som jeg fikk beksjed i dag om at er avlyst. Har ventet på denne timen og det er noe som haster. Tok kontakt med fastlegekontaoret der jeg ba om å få fikset denne henvisningen, fikk et nedlatende svar der de ikke kommenterte på henvisningen. Synes det er en utrolig dårlig måte behandle pasienter på, det er respektløst og uprofesjonelt.

Superfornøyd

Lege: Synne Berild Skrevet

Synne tar seg tid til deg og lytter til det du har å si. Jeg opplever at hun har satt av nok tid og oppleves som en flink allmennlege.