Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA
Kjempedoktor
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetIngvild er helt utrolig bra. Hun ser deg, ikke bare pc'en. Hun er rask og effektiv, men ikke stresset og hun er utrolig hyggelig og behagelig. Hun henviser når hun må. Jeg vet ikke hva som skulle bli bedre. Hun har vært min fastlege i mange år, og jeg håper inderlig hun fortsetter. Rett dame på rett plass.
I en tid har det også vært mulig å kommunisere elektronisk med henne (resepter, timebstilling eller mindre rutinesaker), og den eneste ulempen med det er at vi ikke får møtt henne så ofte. Men du verden hvor mye enklere det er for oss pasienter, og jeg håper også hun synes det.
Flott å lyttende lege :-)
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetIngvild er en flott å lyttende lege som tar seg god tid til sine pasienter. Jeg har en kronisk sykdom å er ofte til lege i forhold til friske personer. Hun sender meg videre i systemet dersom hun mener det er det beste for min del.
Ser hverken på klokken eller pc uten at det er nødvendig. Anbefales på det beste, blir aldri å bytte lege.
Finnes ingen som kan måle seg
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetVil ikke bytta fastlege til andre uansett tilbud. Har ham både til meg selv og barna...Fantastisk lege..Dyktig, og har en evne til å kommunisere på et normalt språk. Hadde vært topp om vi hadde hatt flere slike leger :)
lette løsninger
Lege: Håvard Tiller SkrevetHar vært hos han ett par ganger. Virker ikke som han kan mye om kvinnelige problemer og er nesten som om han ikke trur på mine beskrivelser om problemene. Føler at jeg møter motstand hver gang jeg drar til han og at han trur jeg er ute etter lege melding og sykemelding. Han tar ikke tak i mer en ett problem per time selv om det er mer tid av timen. Finner raske og enkle midlertidige løsninger i stede for å lete etter svar på problemet.
Føler også at han ikke lytter til hva jeg har og si, kan kanskje skyldes at jeg er ung.
Dyktig
Lege: Håvard Tiller SkrevetHan tar meg som pasient på alvor, lytter og samarbeider, og han henviser når det trengs. Han er veldig lett å prate med, han stiller de rette spørsmålene, og som pasient føler jeg meg virkelig ivaretatt. Jeg tar ofte opp flere ting når jeg har time, og dette har aldri vært noe problem.