Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA
Fantastisk lege!
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetFredrik er en fantastisk lege som alltid tar deg på alvor, spør bestandig hvordan det går med både mann og barn og meg selv.. Husker navn på alle barn og har 5 stk så syns der e helt fantastisk at han husker alle. Anbefales på det sterkeste, en lege med supert humør og en gledespreder selv i den tyngste stund. You rock Fredrik 😊 kommer ikke til å bytte😊
DEN BESTE LEGEN JEG HAR HATT.
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetFredriksen har vært min fastlege siden 2002,og har alltid har ytt en god service. Han er både medmenneskelig og profesjonell i sitt yrke.
Fantastisk fin lege
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetSer hele pasienten, blir alltid tatt alvolig for de problemene som man har i forbindelese med lege besøket, er han usikker blir du alltid sendt
Vidre for vidre undersøkelse.😊
Helt grei lege
Lege: Håvard Tiller SkrevetEn helt grei lege som er imøtekommende og virker genuint inntresert. Han kan være forsinket, men dette grunnet at han tar seg tid med pasienten. Ikke ett negativt trekk hos meg. Virker litt fersk på kvinnelige plager og svangerskap. Men, regner med det kommer seg.
kunne ikke vært mer fornøyd!
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetJeg skiftet fra en arrogant og totalt uinteressert lege i sentrum til ingvild i 08/09, og skjønte fort at jeg virkelig hadde skutt gullfuglen i valget! Hun har fulgt meg opp gjennom nå tre graviditeter, med oppriktig entusiasme, nestekjærlighet og faglig dyktighet. Til og med intimundersøkelse føles helt ok hos hun, da hun får en til å føle seg trygg og ivaretatt. som synlig muslim blir man ofte møtt med anklagende, stygge blikk og spydige kommentarer, men hos ingvild føler man seg sett for det enkeltindividet man er, uten fordommer og uprofesjonalitet. Legesenteret generelt huser fantastisk personale, tilogmed i resepsjonen og på labben, anbefaler alle hit!