Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA
Beste legen som befinner seg i tromsø
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetVil ha han tilbake som lege,men han har jo aldri ledige plassa..
Han er veldig lett å prate med og go humor (som ofte hjelper på når man er syk)
Han er ikke som mange andre,som bare sitter å trykker på pcn.Han gjør grundige undersøkelser. Tyr ikke bare til medisinering.Jeg hadde aldri byttet fastlege om jeg
ikke dro fra tromsø.
SKUFFENDE FASTLEGE
Lege: Thea Beate Pedersen SkrevetEr desverre ikke medmenneskelig og viser ingen empati. Virker arrogant og fjern ved legetimer. Lot negative rykter hørt av andre ikke påvirke mitt valg av denne legen, men desverre stemte alt man hadde hørt. Kan i perioder ha en brautende væremåte, spesielt hvis man prøver å fortelle hva man tror må gjøres. Må kjempe å bli hørt, bli forstått og bli henvist videre. Følger ikke alltid opp det som hun lover og setter seg ikke inn i situasjonen eller i journal. Så derfor ble det naturlig å bytte fastlege.
Super lege.
Lege: Fredrik Fredriksen SkrevetKjempekoselig lege,har masse humor. Han spør alltid om det går bra med deg og din familie,og husker navnan på mine 2 barn,og han har jo mange navn å huske. Er veldig bra på å henvise deg videre om han er usikker og om du har lyst til det. Så¨han kan jeg anbefale om han har noe ledig,
Den beste legen
Lege: Thea Beate Pedersen SkrevetDen beste legen. Fantastisk flott menneske. Vil gjerne ha henne fremover, som min lege.
EN LIVREDDER
Lege: Håvard Tiller SkrevetFor noen år siden viste han meg til nærmere undersøkelse på UNN, `for sikkerhets skyld`, som han sa. Han gjorde helt rett og berget dermed livet mitt.