Sentrum Legekontor -Tromsø

Killengreensgate 7 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø

Ikke så veldg bra

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

hadde legen en stund, og det var det ble gjirt ufattwlig lite. Bare å komme seg ut av kontoret fortest mulig. Dårlig serive og dårlig hjelp. Var ekstremt ubehqgelig og byttwt derfor lege.

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Gått hos Svein Jarle i mange år nå, kunne ikke vært mer fornøyd. Han lytter på hva som blir sagt. Aldri hatt problemer, han er rask og effektiv. Samtidig er humoren på plass, noe jeg setter pris på i et hvitt legekledd kontor. Anbefales for de som liker en effektiv prosess når det kommer til helse.

Avstumpet

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Har opplevd konsultasjonene mine hos han som i beste fall middelmådige. Surrer mye, og husker ikke ting fra gang til gang. Er litt i sin egen verden, og kan ofte bli sittende å stirre på dataskjermen.

Dette er heller ikke legen man går til med de store livsutfordringene, da han dessverre ikke er den mest sympatiske. En gang når jeg gråt inne hos han, fikk jeg beskjed om å bare ''legge vekk følelsene og se fremover''. Er heller ikke fremmed for å komme med halvfrekke kommentarer.

En av de beste legene jeg har møt

Lege: Svein Jarle Svendsen Skrevet

Utrolig flink!!! Følte jeg ble ivaretatt og tatt på alvor;) takk Gud for at jeg byttet fastlege til han;)

Både og...

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

Var pasienten til Kirsti i mange år. Har nå byttet lege og flyttet over til et annet legesenter.
Kirsti fulgte meg gjennom en vanskelig og krevende periode i livet. Og hun tok godt vare på meg og fulgte meg opp på alle vis.
Og de andre ansatte på legesenteret er skjønne.
Jeg er en dame midt i livet med mange og sammensatte lidelser.
En av mange lidelser er sterk migrene. Og jeg fikk mindre og mindre migrene medisin utskrevet av henne.
Vet at disse medisinene ikke skal misbrukes, men også svært stressende å ikke ha nok medisin tilgjengelig.
Enden på visa var at jeg byttet fastlege, og slipper nå stresset med å ikke ha nok medisin når de hyppige migrene anfallene kommer....