Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø
Trygg og dyktig
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetJeg er veldig glad for at jeg hadde Agnete som fastlege. Hun er dyktig, empatisk og en god menneskekjenner. Anbefales!
Kunnskapsrik og behagelig
Lege: Per Christian Gundersen SkrevetPer Christian Gundersen er en veldig behagelig lege, som skjønner seg på pasienten. Da jeg måtte ha høreapparat sjekket han først med meg om jeg virkelig kom til å bruke det istedenfor å få et og så være for forfengelig.
Han lytter på deg, tar seg tid til deg, og gir en behandling du som pasient faktisk følger opp. (Jeg har lett pillefobi).
Jeg kommer ikke til å bytte lege før jeg er helt pukka nødt!
God når alt går bra.
Lege: Svein Jarle Svendsen SkrevetGikk til Svein Jarle og hadde gode opplevelser. Effektiv og smilet på lur.
Når jeg fikk psykiske problemer, følte jeg derimot at han ikke hørte meg.
Jeg fikk litt sånn «klapp på skuldra» og det går over.
Byttet lege, og ble heldigvis tatt mer på alvor, av en lege med mer livserfaring/forståelse. Nå smiler livet igjen!
Fantastisk
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Lett å få time og føler jeg får den hjelpen jeg trenger. Min 3 fastlege på 10 år, og blir ikke å bytte henne ut så fremt jeg ikke må.
Uenig
Lege: Agnete Jørgensen SkrevetSom pasient føler jeg hun ikke tar meg helt på alvor og hører på det jeg sier. Jeg hadde konsultert meg med en medisinstudent før jeg gikk til henne, hadde fått vite om "normal prosedyre" i forhold til medikamentell behandling, men legen ville ikke gi meg denne behandlingen da hun "ikke hadde noe tro på det". Merker jeg blir frustrert og irritert. Bytter lege snarest.