Langnes Legesenter AS

Telefonnummer 77 67 98 88 77 67 98 ...
Karlsøyvegen 12 9015 Tromsø

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS

Jeg kommer aldri til og bytte fastlege!

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Blir bestandig tatt på alvor, og Severinsen kan man prate med alt om. Her er det ingenting som er for flaut for å snakke om.
Jeg kommer aldri til og bytte fastlege, og det sier bare hvor flink han er.

Aldri misfornøyd

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Jeg har hatt Glenn siden jeg flyttet til Tromsø for mange år siden, og kan ikke huske en eneste gang jeg har vært misfornøyd med Glenn. Han går rett på sak og kommer kjapt med gode råd og tips, og svarer godt dersom man lurer på noe.

Dyktig lege

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Har hatt Glenn Severinsen som fastlege i mange år og kjempefornøyd med han. Dessverre så flyttet vi ut av fylket og ikke mulig og bruke han lenger som fastlege.

Vi savner hele familien denne dyktige legen, for ved ankomst til ny by, viser det seg at de legene som har ledig plass på sine lister, er leger som kanskje ikke er så "dyktige" eller er dårlig likt av pasienter.

Så har du Severinsen er du i trygge hender uansett problem.

Kunne vært mer tilstede

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Glen er en dytig lege med omsorg for sine kunder. Dessverre er han litt for sjeldent tilstede. Vi er en hel familie som benytter han som fastlege og er stort sett ikke ofte på legekontoret. Man forventer å få møte sin fastlege mer en 50% av antall ganger man henvender seg til kontoret. Forstår at engasjementet som smittevernlege tar sin tid, men det hadde kanskje vært på sin plass å enten velge den ene eller den andre rollen over en periode og dedikert seg til den 100%.

Lite engasjert

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Denne legen gav meg følelsen av at jeg forstyrret han i arbeidstiden, og hadde en ovenfra og ned holdning.
Han virket lite interessert i meg som pasient, og fulgte ikke opp. Dette opplevde jeg tre ganger før jeg fant ut dette var bortkastet tid og penger.