Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter
Lege: Miriam Stensrød SkrevetVeldig flink men er veldig lite tilstede. Har en Vikar som heter Dirk Stoppenbrink som er dårlig og ikke interessert i pasienten sin, bryr seg ikke og er usympatisk. Følte meg dårlig etter legetime!!!
God lege
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetFlink lege som hører godt etter behov. Er ofte tilgjengelig, og gjør sitt beste!
Hun jobber godt parallelt med mine løp hos andre tjenester, og gir god innsikt i forskjellige medikamentelle muligheter for mine vansker.
Fantastisk lege
Lege: Luiz Gustavo Revollo Saucedo SkrevetHar bare gode opplevelser å fortelle om. Han hører deg og tar på alvor det du mener plager deg i kroppen. Han prøver alltid å gi deg den følelse at det var verdt å komme. Tar god tid for å folklare og er åpen for å finne forskjellige løsninger enn å gi deg piller som mange andre leger gjør.
Desverre har jeg flyttet fra Kristiansand og måtte bytte, Hadde tatt med min lege om det var mulig.
Anbefales på det sterkeste !
Takk for at du bryr deg om oss Gustavo! Lykke til!
Dyktig!
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetKan virkelig anbefales. Ung,blid og medmenneskelig.. Like flink med sønnen min ,som med mor selv.. Kunne ikke fått en bedre lege..
Over all forventning!
Lege: Jostein Klungsøyr Woje SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt, utvilsomt. Hele min familie har byttet over og er like fornøyd.
Jeg føler mange leger er mer opptatt av av tittelen sin fremfor å hjelpe andre mennesker. J. Woje er definitivt ikke en av de. Flink, ydmyk, tydelig, fair, empatisk og genuint interessert i pasienten. Takknemlig for å ha han som fastlege.