Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Den dårligste fastlegen jeg noen sinne har hatt

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Hun virket sur og det virket som at jeg var til bry for henne. Kan hende hun er en god fastlege for dem som ikke behøver en vennlig tone mellom seg og fastlegen... Virket lite sympatisk og ikke så veldig hjelpsom. Hadde ingen interesse av å bli videre kjent med meg, til tross for at dette var mitt første møte med henne som min nye fastlege. Synes det var rart at hun svarte så krasst på de spørsmålene jeg hadde.

Vil ikke anbefale henne til studenter, eller generelt folk som har behov for en vennlig og snill fastlege.

God lege

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg har god erfaring med Parviz som lege. Hele familien har brukt ham i over 5 år. Det er riktig at han tidvis kan være mer fokusert på å skrive på PCen. Likevel er han god til å lytte og min erfaring tilsier han henviser til gode spesialister når det er behov for det. Han er stort sett alltid presis til timene sine, noe som er et pluss. Det er også positivt at timer kan bestilles på nettet og at det er lett å komme frem til legekontoret på telefon.

Virket uinteressert

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Har vært hos han noen ganger nå og er ikke særlig fornøyd. Har vært flere legetimer hvordan han ikke har sett på meg en eneste gang, ikke når jeg kommer inn på kontoret en gang, sitter kun med blikket festet til pc-en.

Ikke å anbefale

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Har gått hos Dan i ca 4 år, og hatt flere uheldige opplevelser.
Jeg ble pålagt en gynekologisk undersøkelse for å sjekke bl.a. livmorhalskreft. Dette i en alder av 23 år, to år før den ordinære prøvene tas, og uten bekymring fra min egen side.

Ved å beskrive hva jeg bestilte time for gjennom nettbestilling av time, måtte jeg fremdeles tilbake på tre separate timer for å fjerne en føflekk, ta livmorhalskreftprøver og få allergipiller.

Det hele toppet seg ved svangerskapskontroller hvor det ikke en gang ble tatt en graviditetstest i forbindelse med svangerskapet, beskjed om at svangerskapskurs er noe tull og ingen forklaring på hvorfor hvilke tester blir tatt.

Som pasient blir jeg møtt med ovenbærenhet, dårlig tid og dårlig kommunikasjon.

Med andre ord; ikke å anbefale.

Lite empatisk

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Parviz virker som han prøver å hjelpe etter beste evne, men ettersom evnen ikke er så god i utgangspunktet så slår det gjerne veldig feil. Ingen særlig forståelse for ens livssituasjon (hvis man er i en tøff situasjon), ingen særlige empatiske trekk og veldig kort i dialogen. Ser ikke på en eller snakker med en mens han skriver (og han skriver for det meste). Dårlig på å utvise skjønn i ulike situasjoner og følger boka litt for slavisk. Tidligere har det ofte vært lang ventetid på legekontor, men med Parviz så er ikke dette et stort problem ettersom ventetiden ikke pleier å være særlig lang. Kanskje i gjennomsnitt 15min over tiden. Utfordringen da er når man selv er 5 minutter forsinket, men da blir sendt ut av ens egen legetime av han ettersom "Jeg har pasienter etter deg, og siden du er forsinket, så må vi avslutte nå og ta resten ved en annen anledning". Det er uheldig at jeg som pasient må betale 2 egenandeler og ta meg tid til 2 legetimer fordi han ikke har satt av nok tid.