Fyrstikktorget Legekontor

Karoline Kristiansens vei 3 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fyrstikktorget Legekontor

Jeg er veldig skuffet over denne legen

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Jeg er veldig skuffet over denne legen.

Ventetiden er altfor lang. Selv når man har en avtalt time, må man ofte vente minst 20 minutter utenfor døren, og vanligvis opp mot 40 minutter. For å få henvisning til en spesialist, må man komme flere ganger med klager. Sykemelding? "Du ser ikke syk ut," selv med 39 i feber og tydelige symptomer på luftveisinfeksjon. Når det gjelder kroniske sykdommer, får man ingen respons – enten må man oppsøke en privat klinikk, eller så får man Paracet. Å få tatt en blodprøve er nesten umulig. En enkel blodprøve tilbys kanskje en gang hver sjette måned, og kun hvis man har mer enn tre klager. Jeg har aldri opplevd slik behandling noe annet sted.

Det virker som legen ikke bryr seg om jobben sin eller pasientene sine. Når jeg prøver å forklare at jeg vanligvis får tatt visse tester og får resultater, blir han irritert og sint. Jeg ser ingen tegn på faglig kompetanse. Jeg forstår at alle er mennesker, men etter tre år med ham går vi bare i ring – resultatet er alltid Paracet eller frisk luft. Han virker mest interessert i eldre, alvorlig syke pasienter, og legger vekt på alder. Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor han jobber som fastlege.

Trygg

Lege: Siv Selvik Hamre Skrevet

Trygg og for meg lyttende. Har god kontakt med legen og føler meg både sett og forstått . Synd det er litt lange ventetider

Fantastisk lege

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Martin har vært min fastlege gjennom mange år nå, og jeg er faktisk sjokkert over hvor dårlig folk har beskrevet ham her. Han er profesjonelt, med litt distanse, men tar alt med alvor og viser empati. Jeg har aldri før hatt en lege i Norge som har tatt mine helseplager like seriøst, og ikke bare sagt at alt stemmer fra "stress," som så mange lege her gjøre.

Det eneste som er litt vanskelig er å komme inn til ham, siden han har det svært travelt. De ved skranken er ikke særlig profesjonelt eller snill, spesielt per telefon, men dette har ingenting med Martin å gjøre.

God lege

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Han har vært min fastlege i noen år nå. Jeg føler at han hører på meg og følger opp fint. Jeg er fornøyd.

"Skuffende Erfaring med Lege og Tjeneste"

Lege: Martin Nguyen Cong Hoang Skrevet

Mitt erfaring med denne legen var dessverre ikke positiv. Det er nesten umulig å komme i kontakt med sekretæren på telefon, og når man endelig lykkes, er det aldri tilgjengelige timer. Legen virket uinteressert og viste lite engasjement for å forstå eller hjelpe med mine helseplager. Jeg fikk også inntrykk av at han hadde fordommer og fremsto som noe arrogant. Jeg opplevde ikke at mine bekymringer ble tatt på alvor, og jeg hadde forventet en mer profesjonell og imøtekommende tilnærming til pasientene.