Kurbadet Legesenter

Akersgata 74 0180 Oslo

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Grei nok, men ikke veldig engasjert

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Hadde Wahl som lege for noen år siden (sent på 2000-tallet). Grei nok, men ikke veldig engasjert. Veldig hyggelig og flink sekretær trekker opp. (vet ikke om hun fortsatt jobber der)

Dyktig og kunnskapsrik

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Han er en dyktig og veldig kunnskapsrik lege - virker veldig godt oppdatert. Tar meg på alvor, og gir veldig gode råd. Ærlig.

Veldig bra

Lege: Helene Berglund Skrevet

Man blir tatt alvorlig. Hun er hyggelig og proff samtidig. Lett å være åpen med

God lege med altfor mange pasienter

Lege: Helene Berglund Skrevet

JEg opplever Helene Berglund som en utrolig dyktig lege, men må innrømme at jeg nå vurderer å bytte. Hun lytter til deg, gir deg den hjelpen u trenger og skjønner når hun skal sette grenser. Men når det tar 3-4 uker å få time, med mindre det er akutt, så blir det vanskelig å beholde henne. Jeg håper med tiden at Beglund kanskje vil få mindre pasienter.

En lege som lytter og kan sitt fag!

Lege: Helene Berglund Skrevet

Kort fortalt så er jeg meget takknemlig for at Dr Berglund er min fastlege. Det har hun vært nå i over 7 år.
Hun kan sitt fag. Ikke bare stiller hun korrekte diagnoser, men hun har også en unik forståelse for mennesker. Hun skriver ikke resepter/henvisninger i "hytt og pine", men hun bruker tiden til å forstå hva som egentlig feiler pasienten. Alle mennesker er ulike, og alle reagerer ulikt..
Dr Berglund er et godt eksempel på en meget dyktig lege.
(samt at hun har telefontid. Noe som gir oss pasienter mulighet å kontakte henne umiddelbart, kontra å vente på en avtalt time)