Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
Respektfull
Lege: Peter Edison SkrevetRespektfull lege som virkelig tar deg på alvor. Kommer med gode løsninger og gir bra støtte. Må dessverre bytte grunnet flytting, men kan anbefale Dr. Edison på det sterkeste!
Tilstedeværende og profesjonell
Lege: Sveinung Eide SkrevetKjempefornøyd med Sveinung!
Han er direkte og hører og tar problemene mine på alvor. Jeg føler meg sett og at han er på "min side" og vil at alt skal være rett og bra.
Han følger også opp tidligere problemer/henvendelser når jeg er innom, som får meg til å føle at han faktisk bryr seg og at problemene mine hverken er for små eller ubetydelige. Anbefales virkelig!
Trygg og flink lege
Lege: Peter Edison SkrevetHan er en utrolig varm og trygg lege som lytter og stiller mange spørsmål. Han er svært dyktig og forklarer alltid grundig. Vil absolutt anbefale Peter!
Helt utrolig bra!
Lege: Holger Dahl SkrevetHar hatt Holger som fastlege i rundt 25 år. Han gir alltid følelsen av å være der 100 prosent for meg og for mine to nå voksne barn som da har brukt han i hele sine liv! I dette ligger det at Holger alltid stiller opp på alle måter og mer til! Tilliten min er 110 prosent
Fantastisk lege
Lege: Olaf Hesle SkrevetSkikkelig flink, og en god lytter. Han forklarer godt og du får følelse av omsorg. Bruker god tid på deg, noe som gjør at jeg ofte må vente litt, men det er helt klart vært det!