Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
Rasjonell og rolig
Lege: Sveinung Eide SkrevetSkjønner ikke helt hvorfor han har fått så miksa tilbakemeldinger her, men han fremstår for meg som veldig ærlig og det er kanskje vanskelig for noen å svelge? Jeg opplever Sveinung som en dyktig lege som er rolig og forståelsesfull. Han lytter til det jeg har å si, tror på meg og fikser ting kjapt. Får meg til å tenke rasjonelt når jeg er irrasjonell. Det er lett å få time og jeg har så langt ikke opplevd forsinkelser.
Fantastisk lege
Lege: Peter Edison SkrevetJeg har hatt Peter som fastlege i mange år nå. Han er en hyggelig fyr, god til å forklare ting og har følgt meg nøye opp. Jeg har vært til ham med alt fra astma til hjerneslag, og han er grundig og til å stole på. Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre fastlege!
Fornøyd
Lege: Peter Edison SkrevetFår alltid gode forklaringer og god oppfølging. Han er en hyggelig "people person". Virker som om han holder seg faglig oppdatert. Anbefales som fastlege.
En kjempekar
Lege: Holger Dahl SkrevetHolger har vært vår families fastlege i maaaange år. Vi er fire barn i alle aldre og oss voksne. Han tar seg tid, strekker seg så langt han kan, er oppdatert på forskning og gir gjerne råd og tips om generell helse og livsstil. Holger har blitt viktig for oss i familien, og vi føler oss så privilegerte som har funnet frem til ham. Enten det er alvorlig sykdom (som vi dessverre også har blitt rammet av), eller bagatellmessige bekymringer fra de yngste, blir de møtt med samme respekt og vennlighet. Tusen takk, Holger!
Veldig flink og empatisk lege
Lege: Peter Edison SkrevetPeter har vært fastlegen min i flere år nå. I begynnelsen var jeg noe skeptisk ettersom vi ikke kjente hverandre og fastlegen før han var meget god. Med tiden har Peter vist seg å være en kunnskapsrik lege med stor grad av empati. Til tross for begrenset tid under timene (det har nok med strukturelle saker å gjøre?) er Peter godt kjent med meg som pasient og viser at han bryr seg. Han tør å være personlig og er veldig direkte med tilbakemelding. Takk for oppfølging Peter! :)