Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
Veldig fornøyd med Bodahl
Lege: Inger Christina Bergstrøm Bodahl SkrevetDr. Bodahl er lyttende og til stede under timene, hun er hyggelig og med stor tillit til meg som pasient. Jeg føler hun tar meg og mine mange plager på stort alvor. Hun har også vært lett å få tak i for kommunikasjon også utenfor ordinær time (PasienSky).
Eneste minuset er lang ventetid på time. Men det er vel på grunn av at hun er så "populær".
Jeg føler meg veldig ivaretatt av henne.
Ser at legesekretærene får mye pes her inne. Jeg synes de er hyggelige og effektive, har ingenting gærent å si om dem. Alt i alt godt fornøyd med hele Centrum Fastlegegruppe, har måttet prøve nye leger der når Bodahl har vært i permisjon, og har ingenting å utsette på noen av legene.
Kunnskapsrik og god med mennesker
Lege: Holger Dahl SkrevetFantastisk lege. Kunnskapsrik, klok, rolig og dyktig i faget sitt. Tar meg alltid på alvor.Meget god med mennesker, skaper tillit.
Hyggelig
Lege: Inger Christina Bergstrøm Bodahl SkrevetHo er hyggelig og blid. Men er av og til lenge å vente på å komme inn. Å veldig vanskelig å få tak i enten via pazientsky eller om man legger igjen beskjed.
Litt lang kø for å få time. Ho var mye mer grundig i starten. Men nå så føler jeg at det blir snudd til at det er psykisk betinget det meste. Men ho er blid og hyggelig og litt stressa
Trygg, lyttende, tillitsvekkende
Lege: Peter Edison SkrevetLytter, hjelper, henviser, forklarer, forstår, trøster, støtter, behandler, deler, profesjonell, vennlig
Beste fastlege!
Lege: Holger Dahl SkrevetHolger Dahl var vår lille families fastlege fra 1992 og frem til 2009, da vi flyttet utenlands. Vi har alle tre bestandig, uten unntak, fått hjelp umiddelbart når vi har kontaktet Holger.
Også etter 2009, da han ikke lenger hadde noe ansvar for oss, bisto Dahl oss med vaksiner, resepter og med generelle konsultasjoner på kort varsel, når vi var på besøk hjemme i Norge. Vi har også kunnet søke doktorens råd på e-post og sms fra våre midlertidige baser i Amman og Beijing. Nå er vi flyttet tilbake til Oslo, og vi har så langt ikke fått en ny fastlege med samme kyndighet, hjelpsomhet - og sans for humor!