Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
LIte empatisk
Lege: Sveinung Eide SkrevetHar bare vært hos denne legen en gang, men da fikk jeg et dårlig inntrykk. Han virket arrogant og belærende, lite empatisk.
Rett og slett fantastisk
Lege: Holger Dahl SkrevetHolger er rett og slett en fantastisk fastlege. Jeg tror ikke man kan få en flinkere fastlege i dagens Norge. Han er alltid blid og hjelper deg med hva enn det skal være. Er etter min mening veldig flink til å lytte og tra det du sier seriøst. Gir også en nøye og detaljert undersøkelse og forklaring av resultater og skrittene vidre. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege
Fornøyd med fastlegen min
Lege: Peter Edison SkrevetJeg syntes Peter bryr seg og ønsker at jeg blir kvitt plagene mine. Jeg er veldig mye hos lege for oppfølginger, og jeg syntes alltid han tar meg seriøst.
Han tar hensyn, og er flink å fortelle og forklare forskjellige ting med kroppen og gjør meg som pasient veldig trygg. Absolutt å anbefale.
Humørfylt
Lege: Peter Edison SkrevetGodt humør og god humor kjennetegner ham. Han er likevel svært seriøs også om det kan være travelt. Hvis han føler han ikke fikk uttrykt seg klart nok, tar han kontakt per brev. Ryddig og ordentlig mann som er god på sosial kontakt.
En god fastlege
Lege: Peter Edison SkrevetEffektiv. Slipper å bruker unødig tid hos han. Han er god til å følge opp forandringer fra siste prøver etc., og god til å lytte tilk pasienten. Han er også god til å henvise videre til spesialister etc.