Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rodeløkka Legesenter Fastlegegruppe
Arrogant og sur
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetFamilien vår hadde henne som fastlege en kort stund, men vi byttet fort. Hun var frekk. Hardhent og sur, sønnen min syntes hun var skummel. Hun var veldig nedlatende mot meg, hun har tydeligvis ikke noe til overs for enslige mødre. Opplevde et par ganger at jeg var til undersøkelse hvor hun ikke en gang så på meg, bare satt og skrev på dataen.
Dr. Hesla
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetSympatisk fagmann som evner å finne gode løsninger.
Usympatisk
Lege: Marthe Kristin Kongshaug SkrevetHar vært så uheldig å ha noen legetimer hos Kongshaug og vil stille meg bak beskrivelsene gitt av andre her: usympatisk, sur, stressa, uhøflig. Konklusjon: styr unna, livet er for kort til å plages med sånne leger.
Sympatisk og forståelsesfull lege
Lege: Sjur Olav Hesla SkrevetJeg er meget fornøyd med å ha Sjur O. Hesla som fastlege. Han er rolig, tillitsfull og lytter til hva man har å si.
Meget dyktig lege
Lege: Stener Clausen SkrevetDr. Stener Clausen har vært fastlegen min i mange år. Han er en god og dyktig lege som tar alltid tar seg tid til meg som pasient. Han har hjulpet meg mange ganger.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?