Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

En lege man er glad for

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Forståelsesfull, faglig flink og lyttende. Dyktig både i fysiske og elektroniske konsultasjoner og gir gode og raske tilbakemeldinger.

Geir Sneen er GOD

Lege: Geir Sneen Skrevet

Jeg har hatt Geir Sneen som fastlege i over19 år. Og det er en grunn til dette!

Tid for ny time har dessverre blitt lengre enn tidligere. Dette har blitt verre i det siste da de tydeligvis har stor pågang. Jeg tenker det har noe med at det er dyktige leger der og får flere pasienter enn tidligere.

Jeg er en DAME, så de som skriver at han er mer hyggelig med menn, så bør de egentlig bare fjernes fra denne nettsiden. Det blir for dumt. Han er rask ja, men han tar meg alltid seriøst. Hilsen dame 49 år.

Veldig bra fastlege.

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Jeg har dessverre sykdommen MS, jeg har en dyktig nevrolog og jeg er veldig fornøyd med Anders Faaberg som fastlege. :-)

Trygg og meget kunnskapsrik

Lege: Sebastian Doricic Skrevet

Fantastisk lege
Og en meget behagelig person. Han lytter og er meget nøye.
Han gjør jobben sin.
Jeg er en gammel kvinne men føler meg trygg og han behandler meg som et menneske ikke som en olding.

Ikke til å anbefale

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Han virker uinteressert i å lytte til deg og vil ha deg ut så fort som mulig. Han er arrogant og legger ord i munnen på meg. Virker som han vil behandle meg for det han har lyst til, ikke det jeg kommer inn for. Jeg har vært hos han tre ganger, han sier ikke hei, og virker irritert på fra første sekund. Grusomme opplevelser alle gangene jeg har vært hos han. Kan spesielt ikke anbefales når det handler om sorg, psykiske problematikker eller gynekologiske undersøkelser. Virkelig, virkelig styr unna.