Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Frekk tilbakemelding

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Trond har vært fastlege i mange år. Noe må ha skjedd de siste årene med han. Frekk i tonen og svarer med "Dette er ikke stedet for å be om en akuttime". Jeg har aldri bedt om en akutttime. Må sette deg inn i pasienter hvis du først skal svare på en frekk måte. Anbefales ikke!

Veldig arrogant og kald lege

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Jeg hadde denne legen i et års tid. Er den verste legen jeg har hatt. Jeg slet psykisk etter mange traumer fra tidligere i oppveksten min. Trengte sykemelding da det var vanskelig å stå i jobb, jeg sov utrolig dårlig, hadde mye PTSD symptomer osv. Anders kunne skrive en kort sykemelding men jeg måtte ikke forvente at jeg skulle være borte fra jobb lenge. For det var viktig å jobbe selvom man er syk. Jeg opplevde han som ganske kald og arrogant rundt min psykiske helse, opplevde han også som ganske uinteressert i min helsesituasjon. Bli fortest mulig ferdig. Anbefaler ikke han til noen som sliter psykisk eller er kronisk syk.

Godt inntrykk

Lege: Sebastian Doricic Skrevet

Lytter og gir innspill, og var i godt humør, enkel å samtale med. Generelt svært godt inntrykk.

Fantastisk lege

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Svarer raskt, er super hyggelig og tar alt jeg tar opp på alvor. Er så profesjonell og føler meg alltid så godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste.

På tide å pensjonere deg snart..

Lege: Aslak Holtestaul Skrevet

Aslak er nok faglig dyktig men mer lat og uinteressert lege skal du lete lenge etter. Viser lite interesse, ikke løsningsorientert og gjør ting mye vanskeligere enn det trenger å være.